Foto: Nikkie Plessen trekt badpak op vreemde manier aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen doet het weer is helemaal anders. Ze luistert naar niemand en vindt gewoon een nieuwe weg. Zo ook nu. In plaats van een simpel badpak dat je enkel op het strand kan dragen, toont ze dat je gewoon met badpak over straat kan. Mits je er wel nog iets bij koopt.

Nikkie Plessen is natuurlijk een van Nederlands bekendste mode-experts. Als expert in de mode weet je dat je regelmatig met verrassingen op de proppen moet komen om op die manier relevant te blijven. De blonde expert weet dan ook regelmatig te verrassen met doodgewone kledingstukken. Ook dit keer doet ze dat: ze trekt een badpak aan, en vervolgens doet er een spijkershort overheen. Haar missie is geslaagd: ineens heeft ze een andere look gecreëerd! En de expert heeft zelf ook weer wat geleerd.

Nikkie Plessen toont expertise

Toen Nikkie de ontwerpfase in ging met haar nieuwe badpak, vond ze dat kledingstuk nog wel een beetje saai. Op zichzelf was het wat te simpel om direct in de verkoop te plaatsen. Haar online shop N BRANDS heeft meestal juist opvallende looks die echt opvallen. Ook kan je zo’n badpak natuurlijk maar op een select aantal locaties dragen, zoals het strand of zwembad. En Nederland is nou niet echt een land waar het vaak strandweer is. Gelukkig kwam ze al snel met een leuk idee: gewoon een korte broek erover en ze lost twee dilemma’s in een keer op. Ze doet hiermee zeker haar reputatie als expert in de mode, eer aan.

Nikkie Plessen creatieve geest

Hiermee toont ze weer is aan dat ze, zelfs na al die jaren, nog steeds genoeg creativiteit bezit om outfits die echt opvallen tevoorschijn te toveren. En bovendien zorgt ze door de look ook ervoor dat als je het badpak online bij haar koopt, je het vaker kan gebruiken. Als je haar gedrag kopieert natuurlijk. Ze post ook nog even voor het gemak een tutorial om te laten zien hoe het hele proces van badpak richting volledige outfit precies werkt. Even een goed paar schoenen, een warme jas en sokken is voldoende om de outfit te laten slagen.

Nikkie weet het zeker

Nikkie weet als expert zeker dat haar outfit gaat slagen. Zelfs al is het badpak deel van een recent geïntroduceerde kledinglijn in haar online winkel. Voor het eerst kan je swimwear bij Nikkie halen speciaal ontworpen voor het strand of als onderdeel van een zomeroutfit dus. Nikkie weet een ding zeker: dit wordt een succes! Waar zou ze dat zelfvertrouwen eigenlijk vandaan toveren?

Nikkie toont jeugdige geest

Ook als model toont ze zelfvertrouwen, deze blondine. Zonder twijfel of schaamte maakt ze een leuke wandeltocht door de buurt in haar swimwear en laat zich van alle kanten zien. Natuurlijk wanneer je er als Nikkie uitziet krijg je vanzelf zelfvertrouwen als je in de spiegel kijkt. De veertiger ziet er nog steeds super jong uit, vooral in badpak en gympen. Ze kleedt zich ook wel erg jong natuurlijk, wat altijd helpt. Ook haar store is gericht op het wat jongere publiek, dus het is wel nodig om je jong te gedragen. En ook dat kan deze expert als de beste!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!