Foto: Nikkie Plessen op straat gespot in zeer luchtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is toch wel een klein beetje de Nederlandse koningin van de modewereld. Maar soms weet zelfs zij te verrassen met een outfit. 

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen probeert uit haar stretchy broek te scheuren

De prachtige blondine Nikkie Plessen heeft maar weer eens een video online gezet. Dat lijkt Nikkie aan de lopende band te doen. Niet zo gek ook, want ze heeft natuurlijk een eigen kledingmerk en die nieuwe truitjes, shirts en rokjes moeten ook gewoon gepresenteerd worden. Dat doet Nikkie het liefste zelf. Ze ziet er geweldig uit, dus alle nieuwe kledingstukken staan haar goed. Zelfs als het niet helemaal het seizoen er voor is. Zo draagt ze een luchtig shirtje, terwijl de temperatuur steeds verder daalt.

Het niets verhullende shirtje van Nikkie Plessen

Het nieuwe shirtje van Nikkie Plessen liegt er niet om. Het is een prachtig shirtje, dat zeker. Maar het verhult weinig en ziet er toch wel bijzonder luchtig uit. En dat in deze koude tijd van het jaar is toch wel een klein beetje bijzonder te noemen. Nikkie maakt het allemaal niet zoveel uit. Ze vindt het juist wel fijn om een beetje op te vallen. In dit shirtje doet ze dat ook zeker.

Nikkie Plessen draait een leuk rondje

Natuurlijk kan Nikkie niet zomaar haar nieuwe shirtje aan mensen laten zien. Ze moet daar natuurlijk wel een beetje een leuke pose bij aannemen. En wat is nu leuker dan Nikkie een rondje zien draaien? Zo zie je Nikkie Plessen namelijk van al haar mooie kanten. En dat is toch wel een beetje bijzonder te noemen. Nikkie weet met haar leuke filmpjes menig man te betoveren. Dat is niet zo gek als je het prachtige lichaam van de blondine zo ziet. En na haar kleine rondje is het duidelijk, Nikkie heeft voor ieder wat wils.

Zelfs haar zakelijke look weet Nikkie Plessen verleidelijk te maken

Ook in haar meer zakelijke outfits, weet Nikkie Plessen de mannen om zich heen te verleiden. Zo draagt ze haar colbertje open en daaronder heeft ze wel een heel erg spannend setje aangetrokken. Met deze look maakt Nikkie elke vergadering een pleziertje om naartoe te gaan. Zelfs als je door uren saaie vergadermomentjes heen moet zitten, blijf je nog wel wakker dankzij de hete look van Nikkie. Het is ook Nikkie haar doel om alle vrouwen van Nederland in haar kleding rond te hebben lopen. En als ze nog meer van dit soort kleding uitbrengt, dan kan zo’n doel alleen maar toegejuicht worden.

Nikkie Plessen is de koningin van de Nederlandse modewereld

Met haar spannende setjes en leuke shirtjes weet Nikkie iedereen telkens weer te verrassen. En juist daarom staat Nikkie ook aan de top van de Nederlandse modewereld. Met haar verleidelijke kleding laat de prachtige blondine de competitie ver achter zich. Er is niemand die kan tippen aan het talent van Nikkie Plessen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..