Foto: Nikkie Plessen krijgt flinke lik in gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is meestal de liefste vrouw van Nederland. Maar nu krijgt ze spontaan een tik in het gezicht. Hoe zit dat?

Als modeontwerpster en zakenvrouw doet Nikkie Plessen misschien net iets meer vijanden op dan haar lief is. Maar zelfs die halen het niet in hun hoofd om fysiek geweld te gebruiken. Maar wie is dan toch zo gek om Nikkie een tik in het gezicht te verkopen?

Lees ook: Nikkie Plessen verbaast volgers met foto van belachelijke broek

Nikki Plessen stoeit flink met haar hond op lieve foto

Geen zorgen iedereen. Het valt uiteindelijk allemaal mee. Nikkie heeft inderdaad een klein tikje in het gezicht gekregen, maar van een schattige, zachte hondenpoot en niet van een mensenhand. Nikkie haar hondje knuffelt even met Nikkie haar gezicht voor de foto. En dat is toch een partij lief.
Nikkie combineert haar liefde voor dieren met mode

Nikkie laat gelijk maar weer zien dat ze haar liefde voor dieren en haar liefde voor mode geweldig kan combineren. Door haar hondje als accessoire te gebruiken, ziet ze er niet alleen heel modieus uit, maar kan ze ook nog eens meer tijd met haar trouwe viervoeter doorbrengen. En dat is natuurlijk dubbel winst voor Nikkie. Geen wonder dat ze de competitie zo ver achter zich laat met dit soort slimme ideeën.

Hopelijk wordt het geen Disney-sprookje voor Nikkie

Een modeontwerpster met een fascinatie voor honden, waar hebben we dat eerder gehoord? Het valt te hopen dat Nikkie niet binnenkort in een bontjas, gemaakt van haar lieve beestje aan komt zetten. Het zou toch jammer zijn als Nikkie de Nederlandse versie van ‘Cruella deVille’ wordt op die manier. Gelukkig lijkt Nikkie meer geïnteresseerd in knuffelen met haar lieve hondje, dus dat zit wel goed.
Hoe meer Nikkie kan knuffelen met haar hond, des te blijer ze is

Nikkie zou het liefste de hele dag knuffelen met haar lieve hondje, maar dat zit er toch niet helemaal in. Nikkie moet natuurlijk ook gewoon werken. Dus de momenten die ze dan wel met haar beestje mag doorbrengen, daar geniet ze dan optimaal van. Haar lieve pluizenbol is wel een geluksvogel. Er zouden namelijk een hoop mensen graag in zijn spreekwoordelijke schoenen willen staan. Een beetje knuffelen met Nikkie klinkt namelijk als een prima dagbesteding.

Nikkie kan gelukkig ook nog zonder haar hondje

Het is gelukkig nog niet zo erg, dat Nikkie letterlijk altijd haar hondje bij de hand moet hebben. Dat valt nog mee. Er zijn meer dan genoeg momenten dat Nikkie even op zichzelf wil zijn. Dan is een momentje rust, zonder de hele tijd onder gekwijld worden ook wel fijn. Dan kan ze namelijk wat voor elkaar krijgen. Want hoewel het erg fijn is, knuffelen met haar hondje, het is nu niet super productief. En dat weet Nikkie jammer genoeg ook. Maar dat maken de momenten dat ze met haar hondje mag knuffelen, wel extra speciaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.