Foto: Nikkie Plessen knalt bijna uit piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen, de ongekende koningin van de Nederlandse modewereld, heeft een problematisch topje. Ze knalt er bijna uit. 

Ze weet alles van mode en ontwerpt meer dan genoeg eigen kleding, maar soms heeft Nikkie Plessen een kledingstuk aan waarbij je toch enigszins je vraagtekens bij trekt. Neem nou haar nieuwste topje. Natuurlijk ziet het er prachtig uit, maar het is zo klein dat Nikkie er bijna uit knalt. En dat kan nooit de bedoeling zijn. Tenzij Nikkie een nieuwe kant op gaat met haar mode. Misschien is strak en krap juist wel wat nu in de mode is. In dat geval past Nikkie helemaal bij de laatste trends.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen draagt zeer kort broekje tijdens warme vakantie
Nikkie vindt het tijd voor een klein feestje

Het topje, dat tevens fungeert als een discobal, glinstert heftig in het maanlicht. Mocht de club waar Nikkie naar op weg is geen eigen discobal hebben, dan hoeft dat absoluut geen probleem te zijn. Nikkie kan dan gewoon een lamp op zichzelf zetten en het hele probleem is opgelost. Maar eerlijk is eerlijk, Nikkie ziet er wel een klein beetje uit als een onzeker tienermeisje dat naar haar eerste feestje mag en zich een beetje te bont kleedt voor de gelegenheid. Het is de eerste echte misser in de lijn kleding van Nikkie. Maar voor alles moet natuurlijk de eerste keer zijn. En ook in het geval van Nikkie Plessen zat het er een keer aan te komen.

Volgers krijgen gelukkig nog een kusje van Nikkie

Ondanks het veel te krappe topje weet Nikkie alsnog een leuke avond te hebben. En omdat Nikkie het zo naar haar zin heeft besluit ze om haar volgers te trakteren op een kleine verrassing. Die krijgen namelijk een kusje van de prachtige blondine. Dat maakt de dag toch weer goed, ondanks de warme temperaturen. Een kusje van Nikkie Plessen is eigenlijk alles wat je nodig hebt om heelhuids je dag door te komen. Nikkie maakt de dag van vele van haar volgers op die manier toch nog een stukje leuker.

Nikkie doet nog even gevaarlijk op het water in glittertopje

Met haar glitterpakje aan moet Nikkie nog heel even poseren op het water. Hoe moeten mensen anders haar nieuwe tasje goed zien. Alleen lijkt het er wel een beetje op dat Nikkie al een bakkie op heeft. Nu maar hopen dat ze rechtop kan blijven zitten en niet omvalt. Maar zelfs als Nikkie van de boot zou vallen, dan hoeft ze zich niet druk te maken. Met haar glitterpakje aan is de knappe blondine namelijk moeilijk te missen. En dan zal er vast een stoere coast guard in de buurt zijn die Nikkie uit het water wil tillen en mond op mond wil geven. Het veel te kleine glittertopje heeft dus ook nog een praktische functie. Het helpt Nikkie op meerdere manieren de nacht door. Deze outfit is dus goedgekeurd en mag blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?