Foto: Nikkie Plessen geeft volgers diep inkijkje achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen had een briljante dag achter de rug. En daar moet ze natuurlijk wel even wat beelden van delen. 

De bloedmooie modeontwerpster Nikkie Plessen geeft een iets dieper inkijkje in haar leven dan de bedoeling is. Met een nieuwe reeks foto’s kunnen haar volgers Nikkie meemaken achter de schermen van een heuse fotoshoot. Maar Nikkie geeft daar misschien een klein beetje teveel weg van zichzelf af en toe. Toch blijven de foto’s en beelden die ze deelt op haar Instagram erg leuk om naar te kijken. Maar bijzonder is het natuurlijk wel.

Lees ook: Nikkie Plessen onthult met deze foto eindelijk het geheim achter haar enorme zonnebril

Nikkie plaatst wat vreemde video’s op haar Instagram

Zoals je ziet heeft Nikkie een beetje een gekke video geplaatst op haar Instagram account. Ze laat zo wel een hele aparte kant van zichzelf zien. Maar Nikkie was nog helemaal niet klaar met het posten van interessante kijkjes achter de schermen. Houd je dus maar vast, er is nog veel meer te verkennen.

Nikkie heeft niet alleen kleding, maar een hele kamer vol met Panterprint

Waar de meeste vrouwen stoppen bij een rokje, broekje of strak truitje in panterprint, heeft Nikkie voor het gemak haar hele kamer in het gevaarlijke patroon gestoken. Nikkie positioneert zich dan ook graag als gevaarlijke vrouw. en dat zie je wel wanneer ze met haar vriendinnen voor de camera verschijnt. Deze dames lusten je rauw.

Nikkie laat haar hoektanden zien in gevaarlijke setting

Panter Nikkie laat nog even haar hoektanden zien op deze gevaarlijke video om mensen eraan te herinneren dat ze iedereen graag met huid en haar verslindt. De boodschap is duidelijk. Nikkie is een bloedmooie, maar gevaarlijke vrouw waar je zeker rekening mee moet houden. Als je namelijk niet oplet dan vreet ze je helemaal op. Aan de andere kant zijn er weinig mannen die dat echt heel erg zouden vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!