Foto: Nikkie Plessen duikt op bij RTL Boulevard met enorm gat in broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen staat weer te popelen om aan te schuiven bij RTL Boulevard. Haar onderlichaam is meestal verborgen achter een bureau, dus laat ze het alvast zien online. Wil Nikkie met de broek iets bewijzen?

Nikkie Plessen was ongeveer een jaar geleden een hot topic, en niet het goede soort “hot”. Nikkie had het goed verpest met haar nieuwe make-up lijn. Nu blijkt dat make-up bedrijf Douglas met Nikkie in zee gaat laait het online weer op. In plaats van weg te duiken gaat Nikkie haar critici online te lijf. Blijkbaar komt ze niet zonder kleerscheuren uit die strijd en moet ze gehavend bij RTL aanschuiven.

Wat doet Nikkie Plessen fout?

Alweer enige tijd terug lanceerde Nikkie Plessen haar nieuwste lijn aan make-up. Erg onschuldig zou je zeggen. Maar Nikkie maakte een inschattingsfout, of eigenlijk een ontwerp fout. Haar nieuwe lijn was (waarschijnlijk onbedoeld) gefocust op blanke vrouwen. Dit liet men online niet gebeuren zonder kritisch te zijn over de “racistische” Nikkie. De blonde influencer lanceerde haar lijn met in totaal zeven tinten foundation, het overgrote merendeel was dus specifiek voor de witte  vrouw. Oeps! Hoe kan je zo’n fout nou maken? En kunnen we Nikkie ooit vergeven? Ze lijkt door het stof te kruipen, zou daarom haar broek zoveel schade hebben?

Nikkie Plessen zoekt vergeving

Gaat Nikkie dus met een onderliggend motief bij RTL Boulevard aanschuiven? Niet alleen voor het modeadvies, maar zoekt ze hiernaast voor vergiffenis? De blondine lijkt in ieder geval snel acties te willen ondernemen om de kritieken te lijf te gaan. Zodat een succesvolle lancering alsnog mogelijk is. Ze heeft gelukkig dan het team van RTL Boulevard, dat voor haar in de bres is gesprongen en haar maar weer is heeft uitgenodigd. Ondertussen zegt de broek al meer dan genoeg over de intenties van de meestal zo net geklede Nikkie. 

Nikkie Plessen meet slachtofferrol aan

In plaats dat ze wordt gezien als aanstichter en racist lijkt Nikkie te willen showen dat zij hier het slachtoffer is, niet de make-up gemeenschap. Dan is een gehavende broek zoals deze precies wat je nodig hebt. Gelukkig lag er nog eentje bij RTL Boulevard in de kast. De styliste van dat programma was het 100% eens met de gekozen broek en zorgde voor de bijpassende make-up. Mogelijkheid dat dit van de lijn van Nikkie afkomstig is lijkt onwaarschijnlijk, maar je weet maar nooit. Of Nikkie met deze attitude de relatie tussen haarzelf en de online mensenmassa kan herstellen? Kan ze niet beter gewoon haar foundation lijn aanpassen of tonen dat ze op een andere manier zichzelf heeft verbeterd?

Strijdige Nikkie is eigenwijs

De vurige Nikkie laat zichzelf niet zomaar  ruïneren. Vooral niet als het volgens haar gaat om een stelletje trollen die alleen maar uit zijn om haar en haar bedrijf N Brands kapot te maken. Vandaar de keuze waarschijnlijk om toch, ondanks kritiek, met parfumketen Douglas samen te gaan. Maar of die nog wilt na alle reacties? Het lijkt een groot fiasco te worden en dat nog voordat het eerste exemplaar is verkocht. Het belooft allemaal niet veel goeds voor Nikkie en haar partners. Even reclame maken in het RTL programma voor Douglas kan altijd haar positie verstevigen. Of strooit ze daarmee juist zout op de wonden? Geen make-up die dat soort verwondingen kan verhullen natuurlijk!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!