Foto: Nikkie Plessen draagt zeer kort broekje tijdens warme vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen kan niet zo goed tegen de hitte. Dat zie je wel aan de kleding die ze draagt. Neem nou bijvoorbeeld dit korte zomerse broekje.

Er is geen einde aan de mooie pakjes die Nikkie Plessen in de kast heeft hangen. De modeontwerpster staat maar al te graag haar eigen kleding om het goed te kunnen promoten en deze warme zomer is dat geen uitzondering. Nikkie is niet zo van de warmte en de hitte. Daarom heeft zo ook zo’n aantrekkelijk en luchtig broekje ontworpen, waar je de zomer wel mee door komt. Nikkie deelt haar kleding op Instagram, zodat iedereen weet wat ze moeten dragen deze zomer. En al haar mannelijke volgers worden op die manier gelijk getrakteerd op een leuke foto. Zo wordt hun dag, ondanks de hitte, toch nog een beetje beter.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat zich op straat zien in open jurkje

Nikkie is helemaal klaar voor de warme zomer

De temperaturen lopen alleen maar op de komende vakantie, maar Nikkie lijkt daar in ieder geval goed op voorbereid te zijn. De prachtige brunette heeft haar kledingkast volgestopt met jurkjes, rokjes en korte broekjes om op die manier de warmte een beetje tegen te kunnen gaan. Nikkie weet wat dat betreft we; wat ze doet. Ze heeft altijd de beste kleding voor het moment bij zich. Zo blijft ze ook aan de top, door precies de juiste kleding aan te bieden. En het helpt natuurlijk ook dat haar vrouwelijke volgers gelijk zien hoe de kleding staat. Nikkie test daarom ook graag haar kleding even uit.

Kort broekje wordt gecombineerd met strak truitje

Het korte broekje is niet het enige wat meteen opvalt aan de outfit van Nikkie Plessen. Haar strakke truitje is ook iets wat gelijk in het oog springt. Dit truitje zorgt er gelijk voor dat het prachtige van Nikkie goed voor de dag komt. Wat dat betreft weet Nikkie wel wat haar goed aanvult en welke kleren ze thuis in de kast moet laten hangen. Daarom is Nikkie ook zo goed in anderen advies geven over kleding, omdat ze eerst alles bij zichzelf al geprobeerd heeft. Ze weet precies welke combinaties, welke soort kleding en welke kleuren werken bij een persoon en wat niet.
Van korte broekjes naar strakke jurkjes in de collectie van Nikkie Plessen

Behalve strakke broekjes heeft Nikkie nog veel meer mooie kleding, waaronder een hoop leuke en spannende rokjes en jurkjes in haar collectie. En één voor één worden al die leuke rokjes en jurkjes gedeeld op haar social media. Als je de komende zomer Nikkie dus volgt op Instagram dan zal je vele aantrekkelijke outfits voorbij zien komen. Nikkie verwent haar volgers wel met allerlei mooie pakjes. Je moet er dan ook wel iets voor over hebben om een succesvol bedrijf te runnen. Het alternatief is dat Nikkie uitsluitend met modellen gaat werken. maar aangezien haar merk geheel om haar draait, zet Nikkie liever zichzelf elke keer in het zonnetje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...