Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Modepopje Nikkie Plessen showde in haar inmiddels verwijderde stories een outfit die erg veel liet zien. Ze had een jasje aan dat misschien nét iets te ver open hing…

Knoopje te veel los bij Nikkie Plessen

De mode ontwerpster laat op instagram in haar feed en via stories veel kleding van haar eigen merk zien. Ze heeft wel vaker opvallende outfits aan, maar één story was helemaal opvallend. Waar Nikkie normaal kiest voor een wit shirt of een blouse onder haar jasje, ging ze deze keer voor een iets gewaagdere look. Dit trok de aandacht zeker weg van de kleding die ze probeerde te showen aan haar volgers.

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen vraagt volgers hoe ver rits open moet

In een andere instagrampost laat de blondine een andere outfit van haar kledingmerk NIKKIE zien. Ze is het zwart gekleed en heeft hoge hakken aan. Het gaat om een rok die aan de zijkant helemaal opengeritst kan worden. In een filmpje dat ze heeft gepost laat ze zien hoe ze de rok van lange kokerrok soepel open ritst tot boven. Hierbij vraagt ze in de beschrijving wat haar volgers leuker vinden. Natuurlijk zijn veel mensen in de comments fan van het idee om de rits zo ver mogelijk open te doen!

Nikkie Plessen deelt ook beeld zonder make-up

Naast de besproken foto en video van haar in het geruite pak, deelt Nikkie Plessen meer online. Haar nieuwe collectie winterjassen vallen niet zo erg op als een andere post met 2000 likes meer. Ze heeft namelijk onlangs haar make-up routine gedeeld. Ze liet zich dus zien zonder make-up zien aan het begin van de video. Hoe ze vervolgens verder gaat roept ook verschillende reacties op. Sommige positief, maar er zijn ook minder leuke reacties voor de presentatrice en VogueNL editor. Zo zegt iemand: “Ohhh ik zou zo graag je wenkbrauwen een keer minder vierkant willen doen”. Een ander reageert: “Geen make-up ben je veel mooier”.

Quote geeft vermogen Nikkie Plessen

Nu Nikkie dagelijks content plaatst van haar kledingmerken en andere bezigheden, roept dat de vraag op wat ze eigenlijk verdient. Naast dat ze dus kinder- en vrouwenkleding verkoopt onder de koepel N-brands, is ze ook nog op andere gebieden actief. Nikkie is ook nog Model, actrice en presentatrice. Ze is bekend geworden als actrice in de serie Onderweg Naar Morgen. Ze was ook te zien als onderneemster in de serie Dragon’s Den. Hier zat ze tussen andere succesvolle Nederlandse ondernemers. In het programma ging ze investeren in start-ups. Hier is zeker wat geld voor nodig. Volgens de Quote is het vermogen van Nikkie 28 miljoen. Met dat geld doet ze leuke dingen. Zo zijn er op haar instagram ook veel vakantie foto’s te zien van de dame en haar kinderen. Ze heeft een zoon en een dochter, daarbij is ook de hond vaak mee op de familie reizen. Hoewel dit soms tussendoor komt, zijn haar meeste posts over kleding en haar werk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!