Foto: Nikkie Plessen aan het wippen met pluizige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft weer een bijzondere ervaring achter de rug, namelijk een middagje wippen met haar pluizige vriend. 

Met haar drukke schema is het een wonder dat Nikkie Plessen nog tijd vrij wist te maken om een middagje te wippen met haar pluizige vriend. Maar voor sommige dingen maakt de prachtige blondine graag tijd vrij. Bijvoorbeeld voor een rondje wippen. Dan vindt Nikkie het helemaal niet erg om even een uurtje in haar agenda leeg te maken. Daar beleeft ze zelf namelijk ook het meeste plezier aan. Samen met haar hondje gaat ze dan ook graag op hondentraining. Daar leert het hondje van Nikkie allerlei leuke trucjes, zoals bijvoorbeeld het lopen van een parcours. En laat daar nou net toevallig een wip aanwezig zijn.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen heeft iets raars op haar buik hangen

Nikkie moet eerst even poseren voor de foto, voordat haar hond de baan op mag

Voordat Nikkie haar hondje de baan over laat gaan, inspecteert ze eerst zorgvuldig alle onderdelen. En terwijl ze dat doet, is er natuurlijk meer dan genoeg tijd om even een leuke foto te nemen. Bijvoorbeeld, zittend op de wip. Nikkie heeft ook weer een bijzonder goede outfit aangetrokken voor op het hondenparcours. Ze zal het in haar strakke, zwarte broek niet snel koud krijgen. Daar krijgt iedereen het namelijk alleen maar warmer van. Nikkie heeft het aan haar grote lach te zien ook duidelijk naar haar zin. Misschien maar wat meer tijd vrij plannen voor dit soort dingen.

Nikkie rent mee met haar pluizige vriend op lieve video

Nadat het hele parcours geïnspecteerd is, moet Nikkie er toch echt aan geloven. Zij en haar hondje zijn aan de beurt. En dat gaat eigenlijk heel soepel. Nikkie haar hondje rent zonder moeite de wip over. Nikkie had niet trotser kunnen zijn. Nog even en ze kunnen zo mee doen aan hondenshows. Nikkie heeft haar hondje goed opgevoed en zowel hond als baasje weten duidelijk wat ze doen.

Nikkie geniet na op trotse foto

Als Nikkie dan helemaal klaar is met het parcours is het natuurlijk nog even tijd om na te genieten. Trots neemt Nikkie nog even plaats op de wip en reflecteert op een goede middag. Nikkie vond de ervaring erg leuk en is zeker van plan om veel vaker met haar hondje aan dit soort trainingen mee te doen. Misschien dat je Nikkie binnenkort wel ziet bij officiële hondenshows. Het zou precies in Nikkie haar straatje passen.

Wat wordt de volgende stap voor Nikkie Plessen?

Nikkie heeft duidelijk de smaak te pakken. Maar de vraag is wat Nikkie gaat doen met haar nieuwe hobby. Blijft het bij eens in de zoveel tijd een training meedoen, of heeft Nikkie grotere plannen. Misschien dat de modeontwerpster al nadenkt over een lijn sportkleding voor de hond. Of bijpassende pakjes, zodat je een match bent met je trouwe beestje op de baan. De toekomst ligt nog volledig open voor Nikkie om te kijken wat ze allemaal wil doen met haar nieuwe hobby.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.