Foto: Nicolette Kluijver ontploft bijna in eigen auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is een prachtige, talentvolle dame, maar in haar auto gaat het even helemaal mis! Weet ze zich nog te redden?

Nicolette Kluijver maakt carrière switch

De prachtige Nicolette Kluijver kennen we denk ik allemaal wel als een van de Nederlandse presentatrices op televisie. Haar meest recentelijke programma was Expeditie Robinson. We zien de blondine dus veel op televisie voorbij komen, maar op haar Instagram laat ze weten dat ze een grote carrière switch heeft gemaakt. Daarbij plaatst ze een chaotische foto waarbij ze zelf bijna ontploft. Ze heeft haar wangen helemaal opgeblazen en toen een selfie gemaakt. Ze schrijft erbij: “Het moederschap gevangen in één foto. Taxi Kluijver, goedemiddag: waterpolo, turnen, kickboksen, acteerles en bijles allemaal op één dag.” Dat klinkt dus als een ontzettend druk schema voor de kids. Misschien moet Nicolette maar echt een carrière switch maken en fulltime taxi chauffeur worden. Gelukkig krijgt ze nog voldoende ontspanning voor zichzelf. Kort daarna plaatst ze namelijk een foto van zichzelf met een vriendin. Het lijkt erop dat ze lekker samen gesport hebben. Lekker bezig, Nicolette!

Nicolette Kluijver sporten

Rick Brandsteder gaat nu al vreemd op Nicolette Kluijver

Het is nog niet zo heel lang bekend, maar Nicolette Kluijver lijkt helemaal hoteldebotel te zijn op haar Expeditie Robinson collega Rick Brandsteder. Ze zijn samen al een aantal keer intiem gespot. Zo plaatste Nicolette een foto waarbij ze dicht bij Rick op schoot kroop én had ze heel kort een hele foto in haar verhaal gezet waarbij de twee bijna stonden te zoenen. De spionnen van juicekoningin Yvonne Coldeweijer wisten de foto te onderscheppen, maar Yvonne komt snel met ander nieuws. Als Rick en Nicolette écht aan het daten zijn, zou Rick haar nu al bedriegen. Tijdens een afsluitend etentje van Expeditie Robinson met Nicolette, is Rick druk in de weer met zijn telefoon. Hij lijkt een ander avontuurtje te regelen voor die avond met Bibi. Hij kent Bibi nog van Temptation Island. Yvonne deelt vervolgens het privé gesprek tussen Rick en Bibi: “Ik heb eerst een etentje. Dacht misschien daarna een nightcapje bij jou?”, zegt Rick. Volgens de juicekoningin hoeven we niet meer te wachten op bevestiging van de relatie tussen Rick en Nicolette. “Let op: ze gaan nu sowieso ontkennen dat ze samen zijn, anders pakken ze wel heel veel schande,” plaatst ze in één van haar verhalen.
Nicolette Kluijver deelt foto in laag topje

Op de Instagram van Nicolette Kluijver zijn heel veel mooie foto’s te vinden van de blondine en deze foto kan zo in dat rijtje aanschuiven. De presentatrice deelt een foto van zichzelf in een heel laag, wit topje. Ze kijkt tevreden en blij de camera in. Het bijschrift luidt enkel en alleen: “Monday Mood” In de reacties zijn verschillende positieve berichten te vinden: “Als dit de maandag is, ben ik benieuwd naar de dinsdag!”, en “Verliefd op Rick? Je straalt”. Het ontgaat mensen dus absoluut niet dat Nicolette een vlam heeft, ze laat het zelfs met haar ogen zien! Mooie foto, Nicolette!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?

Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder sproeit!