Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten… 

Nicolette Kluijver beleeft wel vaker spannende avonturen op de buis. En hoe kan het ook anders als presentatrice van onder andere Expeditie Robinson. Toen ze recent bij defensie van Bonaire over de vloer kwam is het dan ook geen verassing dat ze de hele boel overhoop gooide. Zo zal ze ongetwijfeld alle hoofden hebben doen draaien in dit piepkleine jurkje. Want wie kan zijn aandacht wel van haar afhouden als ze zo haar heerlijke figuur tentoonstelt…

Nicolette Kluijver trekt alle aandacht naar zich toe in onthullend mini-jurkje

We kijken allemaal met veel plezier naar Nicolette Kluijver, dat is alom bekend. De beeldschone blondine kennen velen van reality-survivalprogramma Expeditie Robinson. En niet alleen de show maar ook Nicolette is razendsnel opgeklommen tot één van de bekendste namen van Nederland. En hoe kan het ook anders! Met zo’n plaatje op je beeldscherm is het logisch dat je je ogen er niet vanaf kan halen, laat staan een ander kanaal aanklikken. En deze aandachtstrekkende charme vertaalt zich ook naar het echte leven. Nicolette trekt namelijk ongemoeid alle aandacht naar zich toe waar ze ook heen gaat. Al helpen dit soort pittige outfits natuurlijk zéker.

Al de mannen van de defensie op Bonaire konden hun aandacht er in ieder geval moeilijk bijhouden. Alle ogen staan gericht op Nicolette in een bloedheet mini-jurkje. Je zou de tropische temperaturen natuurlijk op de schuld kunnen geven, maar dat speelse glimlachje suggereert dat Nicolette zich er zeker bewust van is. Het kleine jurkje laat zeer weinig aan de verbeelding over en geeft vol zicht op haar heerlijke benen en afgetrainde borstkas. Met het rokje geeft ze er nog een speels kantje aan ook, maar met die wilde winden op het eiland wordt ook dat al snel sensueel. Nicolette maakt er een hete boel van op Bonaire. Gelukkig voor ons kunnen we allemaal meegenieten. Nicolette doet namelijk uitgebreid verslag, zowel op de buis als op Instagram!

Gaat Nicolette Kluijver trouwen met collega van Expeditie Robinson?

Wie de Instagram van Nicolette Kluijver wel eens aantikt zal afgelopen tijd regelmatig shockerende plaatjes voorbij hebben zien komen! Als ze namelijk je mond niet open doet vallen met bloedhete jurkjes doet ze je versteld staan met kijkjes achter de schermen! Zo ging namelijk recent een collega van Expeditie Robinson voor haar op z’n knieën. Of naja, specifiek één knie! Nicolette lijkt haar geluk niet op te kunnen en kijk dolgelukkig naar wat haar collega omhoog houdt. Met haar handen voor haar mond lijkt ze het bijna niet te geloven! Wij kunnen onze wenkbrauwen ook uit onze haarlijn vissen. Is dit de nieuwe beau van Nicolette? Helaas voor haar collega (maar gelukkig voor ons!) maakte Nicolette al snel bekend dat het een grapje was. Collega geluidstechnicus gaf namelijk gewoon op een hele lieve manier Nicolette haar microfoontje.

Heeft Nicolette Kluijver een relatie?

Het liefdesleven van Nicolette Kluijver ligt namelijk al enige tijd op schop. Na bijna tien jaar gelukkig getrouwd te zijn met nu ex-man Joost Staudt ging het stel enkele tijd geleden uit elkaar. Sindsdien gaan de geruchten alle kanten op. Zo werd Nicolette kort geleden nog gelinkt aan oud-collega Rick Brandsteder. Juicekoningin Yvonne Coldewijer spotte de twee presentatoren in wel een heel intieme verjaardagszoen. Op RTL Boulevard werd Nicolette al snel gevraagd te reageren. Nicolette wil alleen kwijt dat ze vooralsnog 100% single is. “Ik word er helemaal rood van, maar nee. En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal absoluut je volgende vraag zijn. Wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld, maar dat is niet zo.”  Dus heren, je hebt nog een kans!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!