Foto: Nicolette Kluijver laat zich omringen door groep schreeuwende mannen in de jungle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver bevindt zich momenteel in het midden van de jungle. Daar moet ze zien te overleven tussen een groep schreeuwende mannen. 

Dat Nicolette Kluijver avontuurlijk was aangelegd, dat was inmiddels wel bekend. Zo zat ze laatst nog aan de slurf van een wilde olifant. Maar ze is nog dieper de jungle ingetrokken op haar overlevingstocht. Nicolette zit inmiddels tussen de schreeuwende mannen. En daar voelt ze zich verassend genoeg enorm op haar plek. Zo doet Nicolette bijvoorbeeld vrolijk mee met de heren. Die vinden dat geweldig. Niet alleen hebben ze waarschijnlijk nog weinig blonde vrouwen ontmoet in hun leven, maar een vrouw die vrolijk mee doet met hun lokale gebruiken, dat moet als een shock komen voor de mannen. Die grijpen het moment natuurlijk meteen aan om Nicolette bij alles te betrekken. Het zou zomaar kunnen dat Nicolette aan het einde van de week een aantal huwelijksverzoeken gaat krijgen als ze zo door gaat met het betoveren van de lokale bevolking.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver emotioneel na intiem momentje met snuffelende slurf

Nicolette maakt indruk met bijzondere foto

Nicolette heeft het duidelijk naar haar zin. Ze vindt het dan ook een klein beetje zonde dat ze uiteindelijk weer naar Nederland moet vertrekken. Tot dat moment er is besluit ze om zoveel mogelijk plezier te maken tijdens haar trip. En dat lukt har heel erg goed. Niet alleen danst ze met de lokale bevolking, die flink onder de indruk zijn van de inzet en bewegingen van de prachtige blondine, maar ook weet ze meerdere malen te knuffelen met een olifant en dat is natuurlijk ook wel erg bijzonder. Nicolette vindt de olifant een prachtdier en zou het liefste de hele dag knuffelen met deze machtige dieren.

Nicolette neemt foto met een duidelijke missie

Nicolette is natuurlijk niet alleen maar voor haar plezier in het buitenland. In het begin werd er nog gedacht dat ze misschien voor een televisieprogramma die kant op trekken. Maar nu wordt steeds meer duidelijk dat Nicolette op locatie is met een missie. En die missie is iedereen verliefd laten worden op de olifant. Zo probeert Nicolette bij te dragen aan het redden en preserveren van dit geweldig dier. De olifanten kunnen waarschijnlijk aanvoelen wat Nicolette haar intenties zijn, want die zijn bijzonder lief en vriendelijk in de buurt van Nicolette.

Nicolette voert wilde slurf op intieme video

Op de laatste dag van haar verblijf mag Nicolette de olifanten voeren. Dat is toch wel bijzonder voor Nicolette, die heel liefdevol met de grote dieren omgaat. Er ontstaat een intiem momentje tussen Nicolette en de olifanten. Gelukkig was iemand zo slim om dat moment op te nemen. Zo kon Nicolette dat later weer delen met haar volgers, zodat die ook op de hoogte zijn van Nicolette haar filantropische avonturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!