Foto: Nicolette Kluijver emotioneel na intiem momentje met snuffelende slurf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver geeft veel om dieren, dat is een van de kwaliteiten waar ze om bekend staat. Daarom is ze na dit moment ook zo emotioneel. 

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft zojuist de allermooiste ervaring van haar leven meegemaakt. Ze heeft een intiem momentje gehad met een bijzondere slurf. Namelijk die van een wilde olifant. Door in zijn slurf te blazen wist Nicolette contact te leggen met het beest en wisten ze een klein beetje met elkaar te communiceren. En dat was voor de knappe blondine toch wel heel erg bijzonder om mee te mogen maken. Nicolette is nog helemaal in de wolken van haar speciale ontmoeting en moet die dan ook even delen op Instagram. Want haar volgers kunnen waarschijnlijk ook wel genieten van dit intieme moment.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver heeft grote plannen met enorme wortel

Nicolette heeft een bijzondere Valentijn te pakken op leuke video

Op de leuke video stelt Nicolette haar volgers eventjes voor aan haar nieuwe liefde. Met zo’n knuffelbeestje heb je ook helemaal geen man nodig in je leven. Met haar nieuwe olifantenvriendje aan haar zijde vermaakt Nicolette zich uitstekend. De prachtige blonde presentatrice kan haar geluk dan ook niet op. Ze is door het dolle heen. Het liefste zou ze nog veel meer tijd doorbrengen met haar grijze geliefde. Maar dat gaat toch wel erg lastig worden. En long distance werkt met mensen al lastig, laat staan met olifanten. Er zit dus maar een ding op. Genieten van de korte tijd die de twee met elkaar hebben, want als Nicolette er vandoor moet, dan zullen ze toch echt definitief afscheid moeten nemen. Maar dan hebben ze altijd nog deze leuke video’s om hen te helpen herinneren aan de mooie momenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.