Foto: Nicolette Kluijver emotioneel na momentje met snuffelende slurf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver geeft veel om dieren, dat is een van de kwaliteiten waar ze om bekend staat. Daarom is ze na dit moment ook zo emotioneel. 

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft zojuist de allermooiste ervaring van haar leven meegemaakt. Ze heeft een momentje gehad met een bijzondere slurf. Namelijk die van een wilde olifant. Door in zijn slurf te blazen wist Nicolette contact te leggen met het beest en wisten ze een klein beetje met elkaar te communiceren. En dat was voor de knappe blondine toch wel heel erg bijzonder om mee te mogen maken. Nicolette is nog helemaal in de wolken van haar speciale ontmoeting en moet die dan ook even delen op Instagram. Want haar volgers kunnen waarschijnlijk ook wel genieten van dit moment.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver heeft grote plannen met enorme wortel
Nicolette heeft een bijzondere Valentijn te pakken op leuke video

Op de leuke video stelt Nicolette haar volgers eventjes voor aan haar nieuwe liefde. Met zo’n knuffelbeestje heb je ook helemaal geen man nodig in je leven. Met haar nieuwe olifantenvriendje aan haar zijde vermaakt Nicolette zich uitstekend. De prachtige blonde presentatrice kan haar geluk dan ook niet op. Ze is door het dolle heen. Het liefste zou ze nog veel meer tijd doorbrengen met haar grijze geliefde. Maar dat gaat toch wel erg lastig worden. En long distance werkt met mensen al lastig, laat staan met olifanten. Er zit dus maar een ding op. Genieten van de korte tijd die de twee met elkaar hebben, want als Nicolette er vandoor moet, dan zullen ze toch echt definitief afscheid moeten nemen. Maar dan hebben ze altijd nog deze leuke video’s om hen te helpen herinneren aan de mooie momenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.