Foto: Nicolette Kluijver laat haar ingesmeerde lijf zien op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver woont op een eiland, dus mag je vaker dan gemiddeld foto’s en video’s vanaf het strand verwachten. Deze keer neemt ze je mee tijdens een insmeer-sessie!

Nicolette Kluijver smeert zichzelf op sensuele wijze in. Dat moet ook wel, met een huis op een warm eiland!

Nicolette Kluijver doet volgers een plezier met strandfoto

Nicolette Kluijver laat zien hoe het moet. De zon straalt volop, maar de knappe blondine heeft zichzelf voorbereid. Ze pakt de zonnebrand tevoorschijn en begint zichzelf in te smeren. Hierbij doet ze niet eens moeite om haar hoofd in beeld te brengen – ze weet precies wat haar volgers willen zien! Haar lijf glimt in het warme zonnetje. De presentatrice is aan de prachtige beelden te zien weer terug op Bonaire. Met de palmbomen op de achtergrond en de blauwe zee voor zich is het een prachtplaatje. Nicolette Kluijver heeft een geweldige plek uitgekozen om te wonen. Op zo’n warme locatie zou iedereen wel wakker willen worden. En dan maak je ook nog eens kans dat je Nicolette op het strand tegenkomt!

Nicolette Kluijver samen met knappe vriendin in badpak op het strand

Nicolette Kluijver woont nu al een tijdje op het eiland. Ondertussen gaat ze steeds meer mensen ontmoeten. Ze laat weten dat deze knappe dame eerst haar vriendin was. Nu kent ze haar al zo lang dat het als familie voelt. Het zijn ook twee prachtige dames bij elkaar. De mooie presentatrice deelt een verleidelijke foto. Samen zitten ze aan het strand in hun badpak. Dit badpakje bedekt alleen enorm weinig. Het lichaam van Nicolette Kluijver komt goed uit de verf in dit badpakje. De laatste tijd zet ze steeds vaker zulke verleidelijk foto’s op haar sociale media. Zou Nicolette opzoek zijn naar een nieuwe man? De geruchten gingen rond dat Nicolette bezig is met Rick Brandsteder. Of deze geruchten ook waar zijn is tot nu toe nog steeds niet bekend.

Nicolette Kluijver deelt belangrijke boodschap met weinig kleding aan

Om aandacht te krijgen van haar volgers deelt Nicolette Kluijver een verleidelijk foto. Ze ligt met haar ondergoed en kort topje op het strand. Het plaatje van Nicolette is prachtig, maar alles om haar heen niet. Ze ligt namelijk tussen allemaal plastic en vuil. Met deze foto wilt de knappe presentatrice aandacht vragen voor dit probleem. Het plastic probleem wordt steeds groter, en met deze heerlijke foto probeert ze er aandacht voor te vragen. Haar volgers klikken in ieder geval massaal op de foto. Misschien niet voor al het plastic, maar ze krijgt wel de aandacht die ze hiermee probeert te bereiken. De blondine is niet alleen knap, maar heeft ook nog een goed hart!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?