Foto: Nicolette Kluijver deelt stiekem beelden van extreem pikante shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hang de vlag maar uit, want beter dan dit wordt het niet! Nicolette Kluijver deelt overheerlijke kiekjes van een shoot die je mond echt doet openvallen.

De meeste mensen zullen het wel weten: Nicollete Kluijver is één van de mooiste vrouwen van Nederland. Zeker nu we weer wekelijks van de beeldschone blondine op de buis mogen genieten, zal dat geen geheim zijn. Maar zoals ze er in deze pikante fotoshoot bij loopt, zo heb je Nicolette Kluijver nog nooit gezien! Wij konden het haast niet geloven. Nicolette verwent haar volgers namelijk met enorm hete plaatjes achter de schermen.

Nicolette Kluijver maakt volgers wild met sensuele fotoshoot

Je zou het van Nicolette Kluijver eigenlijk niet verwachten. De bloedhete blondine is ongetwijfeld één van de knapste vrouwen van Nederland, daar bestaat geen debat over. Maar we kennen haar toch ook wel als één van de meest beklede vrouwen op de buis. Zelfs in tropische temperaturen en zonnige stranden houdt Nicolette zichzelf over het algemeen bedekt. Niet dat je ons daar over hoort klagen natuurlijk. Deze prachtige presentatrice zou in een hobbezak ons nog doen watertanden! Maar dat alles maakt deze recente plaatjes toch wel extra speciaal. Nicolette geeft haar volgers namelijk een cadeautje! Niet alleen heeft ze dus kennelijk een ondergoed-fotoshoot in de maak, ze deelt al wat foto’s van achter de schermen! En wij garanderen je: je gaat er spontaan van watertanden. Veel onthullender dan dit komt het namelijk niet. De foto’s zijn bloedheet!

Nicolette Kluijver in spannende setjes

Nicolette bewijst namelijk in één klap dat haar heerlijke figuur er ook spectaculair uitziet in kanten ondergoed. In het eerste filmpje geeft ze stiekem een eerste blik op een set foto’s in een pikant zwart setje. Het piepkleine pakje lijkt wel doorzichtig voor hoeveel het laat zien! Echt niets wordt aan de verbeelding overgelaten. Gelukkig wil je dat ook helemaal niet, want Nicolette is echt om van te smullen. Met uitgestrekte handen en zwoele blik toont Nicolette trost haar strakke buik en spectaculaire rondingen. Het setje doet haar echt alle eer aan. En in het tweede filmpje maakt ze het nog heter! Daar deelt ze namelijk een live kijkje achter de schermen van de fotoshoot! Zo kan je dus meegenieten van Nicolette op haar best. De bloedhete blondine schittert namelijk in wulpse poses en sensuele bewegingen, terwijl ze moeiteloos iedereen op set verleidt. Wat een beauty!

Nicolette Kluijver deelt spannend plaatje in kanten ondergoed

En Nicolette Kluijver snapt natuurlijk wel dat ze haar volgers helemaal gek maakt met deze heerlijke beelden. Om een volledige oproer te voorkomen plaatst ze het heerlijke filmpje ook nog even op haar vaste Instagram. Je zal haar story als fan maar gemist hebben, dan baal je enorm. Gelukkig hebben wij ze nog voor je, maar Nicolette laat je gelukkig ook niet vallen. Hoewel ze het eerste lekkere plaatje alleen voor haar Instagram story bewaard heeft, deelt ze de tweede wel. En daar komt nog een cadeautje bij! Want aan het einde van het bekende filmpje voegt ze namelijk nog een extra kijkje op de fotoshoot! In een werkelijk spectaculaire foto schittert Nicolette in een bloedheet zwart setje. Met zwierende armen en oogverblindende glimlach spat de charme en energie eraf. Alleen dat al zou je spontaan verliefd doen worden, en dan hebben we het nog geeneens over haar bloedhete outfit gehad!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.