Foto: Natasja Froger nu al ontmaskerd als eerste kandidaat Secret Duets

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De show moet nog beginnen, maar kijkers weten het nu al zeker. Natasja Froger is de eerste kandidaat van het programma Secret Duets.

In het nieuwe muziekprogramma Secret Duets moeten bekende artiesten een duet zingen met een onherkenbare bekende Nederlander. Een soort mix tussen The Masked Singer en The Voice Of Holland, waarbij de zangers met hun rug naar hun duet-partners staan. De spanning van het programma zit hem in ontdekken wie de mysterieuze zanger of zangeres is die meezingt met het duet. Dit kan natuurlijk een hele uitdaging zijn, maar soms is het makkelijker dan gedacht. Zo zijn de meeste kijkers er al over uit dat niemand minder dan Natasja Froger de eerste onherkenbare BN’er is in het programma.

Lees ook: WIDM-kijkers weten het al: Kim-Lian van der Meij is de Mol

Zingt rapper Donnie hier met Natasja Froger?

Het is voor de artiesten die meedoen natuurlijk de uitdaging en grote vraag wie er met ze mee zingt. Zou de mysterieuze zangeres die met Donnie zijn hit Bon Gepakt meezingt toevallig Natasja Froger kunnen zijn? Veel mensen menen de stem van Natasja duidelijk te herkennen. Als je goed luistert klinkt het inderdaad ook enorm als Natasja. Maar gelukkig zijn er ook meer aanknopingspunten te vinden waarom Natasja de geheimzinnige zangeres is.

Natasja heeft veel ervaring met inspreken

Natasja is misschien geen zangeres van beroep, maar ze heeft wel veel ervaring met een microfoon. Ze spreekt namelijk regelmatig iets in voor televisie programma’s. Daar moet je ook goed opletten met stemgebruik. In de kern verschilt het dus niet heel veel van zingen. De overstap is voor Natasja, die ook haar man al honderden keren heeft zien optreden en dus wel weet wat ze moet doen, vrij makkelijk te maken. Over haar man gesproken…

Donnie maakte het nummer met René Froger, de man van Natasja

Het lied dat gezongen wordt in het programma is Bon Gepakt, een samenwerking tussen Donnie en René Froger, de man van Natasja. Het is dus best logisch dat ze haar vragen om dit specifieke nummer te vertolken.

Kijkers denken het figuur van Natasja te herkennen aan foto

Hoewel je weinig ziet van de mysterieuze zangeres krijg je wel een silhouet mee van de persoon. En dat lijkt best wel veel op Natasja Froger. Nu ziet Natasja er al sinds het begin van haar carrière geweldig uit, zoals je kan zien aan oude foto’s die ze deelt op haar social media. Zou deze knappe dame de mysterieuze zangeres zijn?
Natasja nog steeds beeldschoon op nieuwere foto

Ook vandaag de dag ziet Natasja er natuurlijk beeldschoon uit. Op nieuwere foto’s van de presentatrice kan je zien dat ze door de jaren heen alleen maar mooier en knapper geworden is. En binnenkort kan je in Secret Duets dus ook genieten van de zangkunsten van Natasja, een nieuw verborgen talent van de prachtige blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters deelt zwoele privé foto’s met bekende vriend

Emma Heesters heeft sinds een tijdje weer met voetballer Wesley Hoedt. En natuurlijk maken de twee samen zeer mooie foto's.

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.