Foto: Naomy van Beem showt haar geweldige figuur in strakste outfit ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Naomy van Beem heeft een jurkje aangetrokken waar ze iedereen mee laat smelten, zo heet ziet het er uit. Zelfs Rico Verhoeven heeft het er zwaar mee. 

Het is niet alleen de tijd van het jaar voor feestelijke kerstlichtjes, maar ook voor glamoureuze outfits die de show stelen. Naomy van Beem, de partner van vechtsportlegende Rico Verhoeven, heeft onlangs laten zien dat ze precies weet hoe ze de show moet stelen. Tijdens een romantisch etentje voor kerst trok Naomy een outfit aan die niet alleen Rico, maar waarschijnlijk ook menig voorbijganger sprakeloos achterliet. Zelfs naast Rico Verhoeven is Naomy nog altijd de persoon die als eerste de aandacht grijpt. De foto van Naomy in haar kerstjurkje kan je zien op haar Instagram account!

Naomy van Beem trakteert Rico Verhoeven op toetje

Voor kerst besloten Rico Verhoeven en Naomy van Beem samen uit eten te gaan. Rico, met de intentie om zijn vriendin te trakteren, werd echter zelf verrast met een verrukkelijk toetje in de vorm van zijn eigen vriendin. Naomy had namelijk gekozen voor de strakste outfit ooit, en Rico kon zijn ogen niet geloven. De jurk liet veel zien van Naomy en zelfs Rico had het tijdens het eten even zwaar. Want hij zou het liefste naar huis gaan en hele andere dingen met zijn vriendin doen. Maar het etentje was al betaald en het voelde wel romantisch, dus heeft het stel de avond nog wel af kunnen maken voor ze snel richting huis vertrokken.

Naomy van Beem had een outfit om van te smullen

Naomy van Beem showde haar geweldige figuur in een jurk die niets aan de verbeelding overliet. De outfit was duidelijk ontworpen om te imponeren en te verleiden. Met de kerstlichtjes als getuige zag Naomy er werkelijk bijzonder uit, en het is geen wonder dat Rico Verhoeven de hele avond sprakeloos naast haar heeft gezeten. Hoewel Rico Verhoeven zelf strak in pak verscheen, was het onmiskenbaar Naomy die de show stal. Haar weergaloze jurk, die niet bepaald terughoudend was, onthulde de mooiste vormen van Naomy op een manier die zeker niemand onopgemerkt kon laten.

Rico bleef maar staren naar zijn vriendin

Of Rico Verhoeven en Naomy van Beem die avond boeiende gesprekken hebben gevoerd, blijft de vraag. Het lijkt er eerder op dat Rico de hele avond sprakeloos naar zijn vriendin heeft gestaard, en wie kan het hem kwalijk nemen? Soms zegt een outfit meer dan duizend woorden, en in dit geval was dat zeker het geval. De foto van Rico van die avond laat zien dat de sporter een beetje de draad kwijt was. Maar dat is ook niet zo gek, met zo’n mooie vriendin naast hem.

De weergaloze verschijning van Naomy van Beem

Naomy van Beem heeft met haar kerstoutfit bewezen dat ze niet alleen een partner is van een wereldkampioen, maar ook een stijlicoon op zichzelf. Haar verleidelijke keuze in kleding heeft niet alleen Rico Verhoeven vermaakt, maar ook al haar volgers waar ze de foto van haar jurkje mee deelde. De blondine heeft er voor gezorgd dat er een hoop mensen weer een mooie tijd hebben gehad.

Meer zien van Naomy van Beem kan op Instagram

Wil je nou nog meer meemaken van de avonturen van Naomy van Beem? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine namelijk nog veel meer staan waar je van smult.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.