Foto: Monique Smit laat volgers diep in haar openhangende jasje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit heeft een ontzettend vrolijke foto geplaatst en die moet natuurlijk even met haar volgers gedeeld worden. 

Monique Smit deelt vrolijke foto en meer met haar volgers

Monique Smit, de zeer talentvolle en aantrekkelijke zangeres, heeft weer eens haar fans verrast met een opvallende foto op haar social media. In deze foto laat ze haar vrolijke kant zien, maar dat is niet het enige wat de aandacht trekt. Ze weet zichzelf altijd in de schijnwerpers te zetten en dat is niet zo gek met dit soort foto’s. In haar nieuwe roze setjes ziet de blondine er dan ook erg leuk uit. Haar fans smullen van dit pakje en geef ze eens ongelijk. Monique weet in haar mooie outfit wel weer volledig de aandacht te trekken. En dat is maar goed ook, want op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van haar fijne outfit.

Lees ook: Schokkend: Monique Smit is enorm zwanger en dat zie je niet alleen aan haar buik!

Een blik op Monique’s stralende vormen

Op haar recent gedeelde foto laat Monique Smit niet alleen haar vrolijkheid zien, maar ook haar prachtige vormen. Gehuld in een openhangend jasje, weet ze de aandacht van haar volgers te trekken. De zeer aantrekkelijke blondine straalt niet alleen vanwege haar muzikale talent, maar ook vanwege haar zelfverzekerde uitstraling. Met dit open jasje weet ze wel volledig de aandacht te vestigen op haar beste punten. Die staan hier goed in het zonnetje. Wat is Monique toch een natuurtalent in het maken van mooie foto’s.

Monique Smit te zien in een uiterst bijzonder setje

Monique Smit staat erom bekend dat ze niet bang is om een beetje ontluikend uit de hoek te komen. Zo plaatste ze niet alleen een vrolijke foto, maar deelde ze ook een kijkje in haar collectie uitdagende setjes door het jasje een beetje open te doen. De zangeres heeft duidelijk plezier in het delen van haar meer kant met haar fans. Zou ze eindelijk de overstap gaan maken naar die ene site alleen bedoeld voor haar ware fans? Waarschijnlijk niet, maar je mag altijd dromen. Daar zetten de foto’s van Monique namelijk wel toe aan.

Monique Smit maakt er een feestje van op social media

Monique Smit blijft niet alleen indruk maken met haar muzikale prestaties, maar ook met haar vermogen om haar fans betrokken te houden via social media. Haar recente foto’s zijn slechts een voorbeeld hiervan en laten zien dat ze niet bang is om een beetje speelsheid toe te voegen aan haar publieke imago. Ondanks haar drukke schema weet Monique het belang van een actieve aanwezigheid op social media te waarderen. Ze deelt regelmatig foto’s die een inkijkje geven in verschillende aspecten van haar leven. Van haar gezinsleven tot haar werk en alles daartussenin, Monique houdt haar volgers op de hoogte van haar avonturen. Monique Smit lijkt het helemaal niet erg te vinden om voor de camera te poseren. Ze deelt niet alleen kiekjes van haar dagelijkse leven, maar neemt ook de tijd om te schitteren in fotoshoots.

Het Instagram account van Monique is zeker een kijkje waard

Voor degenen die nog meer willen genieten van Monique Smit’s charme en stijl, is haar Instagram-account een absolute must-see. Met een verzameling van haar beste momenten, foto’s en updates, biedt het account een exclusief kijkje in het leven van deze getalenteerde zangeres.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...