Foto: Monica Geuze past na verkleining wél in deze schitterende bovenstukjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze heeft een verkleining aan haar voorgevel laten doen. Dat zorgt ervoor dat de brunette nu wél in deze mooie topjes past.

Monica Geuze past nu helemaal in spannende topjes

De knappe Monica Geuze is heel open over haar en wat ze daar allemaal mee doet. Eerst kwamen al deze verhalen natuurlijk voor in al haar dagelijkse en wekelijkse vlogs. Helaas is de influencer en vlogger daar sinds een klein poosje mee opgehouden. Tot groot verdriet van al haar volgers en grote fans die het liefst elk detail van Monica Geuze haar leven zouden willen weten. Met als resultaat dat het nu onduidelijk is of Monica in haar nieuwste fotosessie haar nieuwe of oude voorgevel heeft. Het blijft dus een beetje een raadsel of Monica nu in deze spannende topjes past vanwege haar operatie, of dat ze sowieso al pasten. Alle drie de foto’s met de verschillende badpakjes zijn hier te bekijken. Op de eerste foto draagt Monica een prachtig groen glitterig badpak terwijl ze door haar knieën gaat voor de foto. Voor de tweede foto gaat Monica voor een nog spannender setje met een zebra printje, die haar wederom erg goed staat. Op de derde foto kijkt Monica zwoel in de camera terwijl ze poseert in een grijs topje met een zebra broek. Alle is in samenwerking met het merk Beachlife.

Monica Geuze past eindelijk in bikini topjes

Monica Geuze deelt mooie kiekjes van roadtrip

Het is niemand kunnen ontgaan dat Monica Geuze een roadtrip heeft gedaan met één van haar beste vrienden Kaj Gorgels. De twee worden ook wel een iconisch duo genoemd vanwege hun gekke avonturen en wilde verhalen. Het is niet voor niets dat Monica Geuze en Kaj Gorgels ook samen een podcast hebben uitgebracht genaamd Geuze & Gorgels. Nu zijn de twee, waarschijnlijk, voor een nieuw programma op roadtrip gegaan. Zo zien we vele filmpjes voorbij komen dat ze in een camper aan het rondrijden zijn door Europa. Als resultaat zijn er natuurlijk heel wat kiekjes die Monica deelt op haar Instagram van deze tijd. De tweede foto van de reeks is erg mooi, want Monica is helemaal klaargemaakt voor een lekker diner. Ze heeft haar kloffie even uitgetrokken en een spannend pakje aangetrokken voor de gelegenheid.

Lees ook: Foto: Monica Geuze schijnt dwars door haar strakke t-shirt heen

Monica Geuze opent de jacht op zichzelf volledig

Waarschijnlijk wisten veel mensen niet hoe graag ze Monica Geuze en Yolanthe Cabau samen iets zouden willen zien doen. En niet zomaar iets, nee de twee vrouwen deden mee aan het Jachtseizoen van Stuk TV. Monica en Yolanthe hebben beide een oranje pak aangetrokken en gaan op de vlucht voor de mannen. De aflevering is erg spannend, en zoals te zien op onderstaande foto is er een helikopter in het spel. De twee dames geven zichzelf volledig voor dit seizoen. De aflevering is terug te zien online.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.