Foto: Monica Geuze schijnt dwars door haar strakke t-shirt heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze heeft het weer geflikt om een ongelooflijk knappe foto van zichzelf te maken. En ze heeft daar niet eens de meest verleidelijke pakjes voor nodig. 

Met deze foto maakt Monica Geuze jou weer gelukkig

Monica Geuze is een beeldschone vrouw die het vrijwel altijd wel voor elkaar krijgt om een verleidelijke foto van zichzelf te maken. Daar hoeft ze niet zo heel erg veel voor te doen. De prachtige presentatrice weet namelijk zelfs in de meest normale outfits er goed uit te zien. Na ja, normale outfit is ook niet helemaal het goede woord. Want het pakje van Monica schijnt wel een klein beetje door. Maar dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. Die smullen gewoon van een lekker fotootje als deze. Dat kunnen ze wel heel erg goed waarderen.

Lees ook: Foto: Monica Geuze heeft haar voorgevel laten verkleinen

Monica Geuze heeft een pakje zo strak dat je er wel van moet genieten

Natuurlijk is Monica Geuze koningin in het dragen van pakjes waar je simpelweg alleen maar van kan genieten. De prachtige brunette draait natuurlijk al even mee in het mediawereldje en blijft altijd relevant door het plaatsen van de meest verleidelijke foto’s in de meest spannende pakjes. Maar soms heeft Monica ook genoeg aan een strak shirtje en haar perfect gevormde . Natuurlijk nemen haar volgers al gauw genoegen met de foto’s van deze knappe presentatrice. Maar ook willen ze af en toe wel een beetje meer hebben. maar gelukkig voor die volgers heeft Monica ook nog genoeg andere foto’s online staan die hen een beetje kunnen pleasen.
Monica Geuze deelt prachtige badpakken met de wereld

De knappe presentatrice houdt er natuurlijk af en toe ook gewoon van om meer verleidelijke plaatjes te delen met haar volgers. En daar komen bovenstaande foto’s erg goed bij van pas. De knappe brunette deelt op de foto’s haar nieuwe badpakken en die zien er natuurlijk een partij goed uit. De knappe presentatrice heeft meer dan genoeg mooie pakjes om een hele reeks aan foto’s te kunnen maken. Wat gelijk goed opvalt aan de foto’s zijn de verleidelijke vormen van Monica haar prachtige . Die komen door de hele kleine en vaak strakke pakjes toch nog even een stukje extra goed naar voren. En dat is helemaal niet erg, want haar volgers zijn maar al te gelukkig met deze warme foto’s.

De temperaturen lopen op en Monica Geuze past zich daar graag naar aan

Nu we langzaam in Nederland richting de zomer gaan is het tijd voor heel veel BN’ers om hun oude pakjes op te bergen en de zomerse kleding tevoorschijn te halen. En dat vinden ze natuurlijk niet erg. Een van hen is Monica Geuze, die graag haar winterse pakjes verruild voor prachtige zomerse jurkjes en stijlvolle badpakken. De knappe presentatrice weet precies welke outfits goed aan zullen slaan bij haar volgers en welke outfits absoluut niet. En daarom zijn alle foto’s van Monica ook zo goed gelukt, ze heeft daar gewoon een bijzonder oog voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!