Foto: Monica Geuze laat precies zien waarom ze verkleining overweegt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze overweegt een verkleining en daardoor is heel het land in rep en roer. Maar wat is nu precies de reden?

Monica Geuze is een van de meest knappe vrouwen van het land en dat komt ook voor een deel natuurlijk vanwege haar prachtige vormen waarmee ze elke outfit omtovert in een strak meesterwerkje. Maar nu overweegt Monica om het een en ander te laten verkleinen en dat zorgt natuurlijk voor veel ophef bij haar fans. Wat is er allemaal aan de hand en waarom wil Monica zichzelf zo drastisch aanpassen?

Lees ook: Foto: Monica Geuze duikt ineens op in The Bachelorette

Uitdagende look is een groot probleem voor Monica Geuze

Het model ziet haar uitdagende look als een enorm probleem. Ze zei onlangs dat ze bij bijna alle outfits ‘last’ heeft van haar enorme balkon. Ze kan namelijk bijna geen bloesjes meer dicht knopen en elk shirtje wat ze aantrekt zit meteen enorm krap. Dat is niet super comfortabel. Daarbij ziet ze er vanwege haar goede vormen gelijk altijd uitdagend uit, zelfs als ze dat helemaal niet aan het proberen is. Zelfs bij gewone kleren krijgt Monica gelijk een uitdagend randje en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Daarom is ze momenteel ook een verkleining aan het overwegen. Zo kan ze weer wat meer bescheiden kleding dragen. Voor Monica natuurlijk wel zo prachtig.
Op elke foto is Monica Geuze te verleidelijk

Zoals je op de foto hierboven kan zien is Monica ook in een minder opvallend topje heel erg verleidelijk. En dat vindt ze zelf niet helemaal de bedoeling. Ze wil namelijk ook wel eens over straat kunnen zonder dat ze gelijk door iedereen wordt aangekeken. Arme Monica ook. Dat is natuurlijk ook niet zo fijn. En maak je nou maar geen zorgen. Monica Geuze zal nog meer dan genoeg mooie en verleidelijke plaatjes op haar Instagram zetten waar je mee uit de voeten kan. Het is niet alsof Monica een kloosterleven gaat beginnen. Ze wil alleen iets minder opzichtig zijn in het dagelijks leven en wat meer keuze hebben in wat ze draagt. En dat valt natuurlijk heel goed te begrijpen.

Na twee vergrotingen is het tijd voor Monica Geuze om te verkleinen

Het is wel een klein beetje ironisch natuurlijk dat Monica nu een verkleining wil hebben. Ze heeft eerder namelijk al twee keer een vergroting gekregen. En die beviel destijds bij zowel Monica las bij haar fans enorm goed. Maar inmiddels heeft de brunette zich toch een beetje bedacht. Nu is Monica ook weer wat ouder, dus het zou best kunnen dat ze haar mening heeft aangepast op basis van de afgelopen jaren. Daarbij is het natuurlijk haar goed recht om te bepalen wat ze doet met haar . Een klein beetje jammer blijft het natuurlijk wel, maar gelukkig staan er nog meer dan genoeg foto’s van Monica hoe ze nu is op haar Instagram pagina. Daar kun je dus nog van blijven genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'