Foto: Monica Geuze bewijst met laag topje dat voorgevelverkleining weinig heeft uitgehaald

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Even geleden heeft Monica Geuze haar prachtige vormen iets laten verkleinen. Maar alsnog zien ze er beeldschoon uit op dit leuke plaatje.

Monica Geuze weet al haar volgers te verleiden in blauw pakje

Natuurlijk heeft Monica Geuze een ontzettend lekker lichaam. Dat weten de meeste van haar volgers inmiddels wel. Maar dat ze zo erg kon verleiden, dat is toch wel een beetje nieuws voor de meeste van haar volgers. Monica weet ze in ieder geval helemaal in te palmen met haar nieuwste pakje. De knappe brunette heeft namelijk een pakje aangetrokken waar haar prachtige vormen zo erg goed in uitkomen, dat haar fans haar wel complimenten moeten geven. Nou is het ook wel een erg goed pakje. Monica weet in dit pakje echt flink de aandacht te trekken.

Lees ook: Foto: Monica Geuze schijnt op perfecte plek dwars door haar jurkje heen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Monica Geuze heeft nog steeds flinke vormen na operatie

De meeste mensen zullen niet te verbaasd zijn over het feit dat Monica Geuze haar voorgevel een beetje heeft aangepast. De knappe brunette had dan ook wel een heel erg goed gevuld topje. Maar inmiddels is haar mooie voorkant iets kleiner geworden. En dat is helemaal niet erg, want het ziet er natuurlijk nog steeds gewoon geweldig uit. En dat is toch wel fijn nieuws. De prachtige brunette weet met haar krappe topje toch nog steeds wel de aandacht te trekken van haar fans. En dat is natuurlijk ongelooflijk fijn voor haar fans, want die kunnen nu nog steeds lekker genieten van het fijne topje van de mooie influencer. Zelfs met een kleiner topje weet Monica Geuze dus haar fans helemaal gek te maken. Die kijken nog steeds met enorm lonkende ogen naar de knappe dame. En met goede reden, kijk maar even mee naar de heerlijke plaatjes.

Lees ook: Foto: Monica Geuze past na verkleining wél in deze schitterende bovenstukjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

De knappe brunette weet al haar fans nog steeds te verleiden

Met haar heerlijke uiterlijk weet Monica haar fans nog steeds heerlijk te verleiden. En dat merk je meteen als je haar zo ziet in haar lekkere pakjes. De knappe dame in kwestie weet namelijk ongelooflijk goed haar lichaam te laten zien aan haar fans. Met haar heerlijke pakjes weet Monica Geuze toch wel haar mooie vormen, hoewel ze tegenwoordig wat kleiner zijn, alsnog goed te tonen. En dat is wel erg goed nieuws, want haar fans waren een beetje bang dat Monica na het werk dat ze had laten doen er minder uit zou zien. maar dat blijkt uiteindelijk niet te kloppen. Sterker nog, de knappe brunette ziet er eigenlijk beter uit dan ooit tevoren. Dat is natuurlijk wel even een bijzondere realisatie. zelfs met minder grote troeven weet Monica nog meer dan genoeg de aandacht op te eisen met haar heerlijke foto’s. Dat is gelukkig weer een zorg minder voor de knappe influencer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.