Foto: Monica Geuze bewijst dat ze nog genoeg ‘over’ heeft na verkleining

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze heeft een nieuwe foto online gezet en die ziet er natuurlijk weer perfect uit. De prachtige brunette heeft nog steeds genoeg in huis. 

De heerlijke vormen van Monica Geuze zien er nog steeds goed uit

Monica Geuze heeft enige tijd geleden ervoor gekozen om het een en ander te laten verkleinen. En dat heeft er natuurlijk voor gezorgd dat haar volgers lichtelijk in paniek waren. Want zou Monica er nog steeds zo mooi uit zien na de operatie? Dat is natuurlijk de vraag. Maar gelukkig is gebleken dat de knappe brunette ook na de verkleining er nog steeds perfect uit ziet. Haar mooie vormen zijn niet te stoppen. In het pakje dat Monica aan heeft op de foto kan je pas goed zien hoe knap de prachtige brunette eigenlijk is.

Lees ook: Foto: Monica Geuze bewijst met laag topje dat voorgevelverkleining weinig heeft uitgehaald

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Het topje van Monica Geuze doet volgers watertanden van geluk

Natuurlijk levert het geweldige topje van Monica Geuze de nodige reacties op bij haar volgers. De knappe brunette ziet er namelijk weer perfect uit. Met haar verrukkelijke vormen zorgt ze ervoor dat al haar fans staan te watertanden na het zien van deze foto. Niet alleen dat, ze zijn ook nog eens helemaal betoverd door de blik van Monica. Die staart namelijk verleidelijk in de camera en heeft zo al haar fans meteen helemaal gehypnotiseerd. De opmerkingen onder de foto zijn dan ook overwegend positief. De aantrekkelijke brunette weet haar volgers van top tot teen in haar greep te houden met de foto in dit uitdagende topje. Zo kennen we Monica weer. Zelfs met de verkleining weet ze maximaal te verleiden.

Lees ook: Foto: Monica Geuze schijnt op perfecte plek dwars door haar jurkje heen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Het doorschijnende pakje van Monica Geuze

De prachtige brunette heeft een heerlijk doorschijnend pakje aan en daardoor kan je weer een hoop zien van haar aantrekkelijke lichaam. De fantastische brunette weet met haar geweldige looks al haar volgers weer behoorlijk te verleiden. Die kijken hun ogen uit met foto’s als deze. Want het lichaam van Monica, daar ben je nog lang niet op uit gekeken. En dat is natuurlijk wel een hele bijzondere ervaring. De prachtige brunette probeert er in ieder geval voor te zorgen dat al haar fans het naar hun zin hebben.

Monica Geuze is tevreden met verkleining

De prachtige brunette is zelf zeer tevreden met de verkleining van haar lichaam. Hoewel sommige van haar fans een andere mening erop na houden is Monica toch wel uiterst blij met de aanpassing op haar mooie vormen. De prachtige brunette kan zich inmiddels niks anders meer voorstellen. Ze lijkt dan ook vrij gelukkig te zijn met haar nieuwe besluit. Wat haar volgers ook vinden, Monica staat nog steeds achter haar besluit een verkleining te nemen. En eerlijk is eerlijk, de knappe brunette ziet er nog steeds erg goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.