Foto: Model Sylvia Geersen heeft de allergrootste lippen die jij ooit hebt gezien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Het oogverblindende model Sylvia Geersen heeft haar lippen laten opvullen, wat resulteert in wel heel opvallende video’s.

Mannen worden wild van Sylvia’s lippen

Het beeldschone model Sylvia Geersen heeft onlangs besloten haar lippen een flinke upgrade te geven. Het resultaat? Lippen zo groot dat ze niet zouden misstaan op een luchtballonfestival. Maar Sylvia is meer dan alleen haar opvallende lippen. Ze beschikt over twee indrukwekkende kalebassen en prachtige kadetjes, zoals veel influencers tegenwoordig lijken te hebben. Daar klagen de mannen zeker niet over.
In de video’s hieronder kun je duidelijk zien hoe haar lippen zijn veranderd – ze doen denken aan een vuvuzela, maar dan eentje die je liever ziet dan hoort. Ze combineert haar opvallende lippen vaak met een zonnebril die zo groot is dat je je afvraagt of ze een panoramisch uitzicht heeft. Een beetje jammer, want zo missen we een deel van haar schoonheid.

Sylvia Geersen is vrouw van weinig woorden

Hoewel je zou verwachten dat iemand met zo’n grote mond ook grootse dingen te zeggen heeft, blijkt Sylvia niet bepaald een filosoof. Maar ach, wie heeft er woorden nodig als je er zo uitziet? En laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een zwak voor die zogenaamde ‘domme blondjes’. Sylvia blijft een adembenemende verschijning die ongetwijfeld al in menig natte droom is verschenen.

Sylvia heeft een wel heel opvallend talent

Dit jaar heeft de oogverblindende Sylvia Geersen besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan door mee te doen aan het populaire tv-programma Het Perfecte Plaatje. Onder leiding van Tijl Beckand strijden tien bekende Nederlanders om de titel van beste fotograaf. Ze duiken in de wereld van fotografie, nemen deel aan diverse uitdagende fotoshoots en proberen hun passie naar een hoger niveau te tillen. Hun inspanningen worden kritisch beoordeeld door een panel van drie professionals. Terwijl de meesten Sylvia vooral kennen van vóór de camera, bleek ze ook achter de lens talent te hebben. De eerste aflevering was afgelopen woensdag op tv en Sylvia zorgde niet alleen voor visueel spektakel, maar ook voor hilarische momenten. Haar soms onbezonnen opmerkingen zorgden voor de nodige lachsalvo’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...