Foto: Model Romee Strijd laat haar legendarische lijf zien in minuscuul zwemsetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd ziet er nog altijd geweldig uit na haar twee bevallingen. De blondine laat haar bizar strakke lichaam zien terwijl ze geniet van een verfrissende duik.

Romee Strijd springt met geweldig strak lijf in het water

Het is natuurlijk geen nieuws dat de knappe Romee Strijd één van de grootste topmodellen van ons land is. Dit is niet heel gek als je kijkt naar de blondine haar geweldige lichaam en mooie gezichtje. Nu is Romee even niet veel aan het werk geweest sinds ze natuurlijk twee kinderen heeft gebaard met haar verloofde Laurens van Leeuwen. Samen hebben ze twee dochtertjes gekregen. Als eerste kwam het meisje met de bijzondere naam Mint, en afgelopen jaar beviel Romee van haar tweede dochter genaamd June. Nu weet iedereen dat een bevalling een behoorlijke aanslag is op het lichaam en het is vaak erg moeilijk om back in shape te komen. Al lijkt dit bij Romee Strijd absoluut geen probleem te zijn geweest. Misschien heeft de blondine heel veel gesport of erg gezond gegeten. Het resultaat mag er in ieder geval zeker wezen want Romee is in top vorm. Op onderstaande video is te zien dat Romee een verfrissende duik neemt in een prachtig gelegen zwembad. Romee voelt eerst even hoe het water is om vervolgens vanuit een staande houding in het water onder water te duiken. Hierdoor komt het model haar achterkant nog even flink in beeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Lees ook: Foto: Model Romee Strijd maakt volgers warm met pikante outfit

Romee Strijd geniet van de bergen in heel strak pakje

De knappe Romee Strijd is samen met haar gezinnetje lekker op vakantie in de bergen van Oostenrijk. Het ziet er naar uit dat het niet super warm is, maar de zon schijnt wel lekker. Dat betekent dat Romee Strijd een leuk pakje uit haar koffer kan trekken waarin haar eindeloos lange benen goed uitkomen. Op onderstaande foto’s is te zien dat de blondine uitgebreid poseert met haar kinderen en zichzelf in het mooie spijkerpakje. Op de eerste foto lacht Romee breed in de camera samen met haar schattige dochtertje. Ook de achterkant van Romee mag er zeker wezen in het strakke blauwe pakje dat ze aan heeft. Op de vierde foto van de reeks heeft Romee de outfit nog iets spannender gemaakt door de knoopjes van het pakje open te maken. Hierdoor geeft ze iedereen een spannend inkijkje van wat er onder haar kleding zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Romee Strijd gaat op geweldige familie vakantie

Om te laten zien hoe een vakantie bij familie Strijd eruit ziet heeft Romee een video opgenomen van hun trip naar Oostenrijk. Sommige mensen zouden misschien denken dat Romee en haar gezin wel met een privé vliegtuig zouden vliegen, maar niks is minder waar. Het gezinnetje stapt gewoon in een Transavia vliegtuig net zoals andere mensen. De beelden van de mooie bergen en natuur zien er prachtig uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.