Foto: Model Romee Strijd maakt volgers warm met outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd is een prachtig model dat met haar foto’s vaak een hoop los maakt bij haar volgers. Deze foto is daarop geen uitzondering!

De foto van Romee Strijd laat volgers watertanden

Het knappe model weet wel hoe ze een verleidelijke foto moet maken. Romee maakt gerust de meest verleidelijke kiekjes voor haar volgers. Daar heeft ze geen enkel probleem mee. De prachtige blondine vindt het fijn dat zoveel mensen kunnen genieten van haar foto’s. Ze heeft alleen wel een klein beetje keuzestress, want ze weet niet welke outfit ze aan moet trekken. Maar gelukkig kunnen haar volgers Romee daar absoluut bij helpen. Op Instagram deelt ze een aantal verrukkelijke outfits. En de vraag is natuurlijk: welke is het allermooiste? Alle pakjes zorgen ervoor dat het aantrekkelijke van Romee goed in beeld komt, maar natuurlijk zitten er een paar pakjes bij die extra verleidelijk over komen.

Less ook: Foto: Model Romee Strijd kleedt zich razendsnel om voor dit heerlijke kiekje op rode loper
Het doorzichtige pakje van Romee Strijd

De knappe blondine zet gelijk hoog in met een verleidelijk en doorschijnend pakje. De blauwe stof verhult bijna niks en je kan dus nog steeds mooi kijken naar het geweldige van het knappe model. Misschien was dat ook wel Romee haar bedoeling. Dit pakje is niet meteen bedoeld om op straat aan te trekken. Het is geen casual wear. Maar wat ziet het er toch een partij goed uit. Het is zeker een van de betere pakjes die Romee Strijd te bieden heeft. Je hebt vol zicht op het hele van de aantrekkelijke blondine, inclusief al haar prachtige troeven. De verleidelijke blondine weet met haar mooie pakje zeker een hoop los te maken bij haar trouwe volgers.

Meer genieten van alle pakjes van Romee strijd

Helaas is het blauwe pakje aan het begin van de post wel gelijk het meest verleidelijke pakje. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de rest van de pakjes van de knappe blondine er niet goed uit zien. Integendeel, die zijn ook stuk voor stuk erg geslaagd. Romee ziet er namelijk in elke outfit die ze draagt echt helemaal geweldig uit. En dat merk je wel aan al die hete kiekjes die ze deelt met haar fans.
Romee Strijd houdt ontspannen strand dagje

Tussen het maken van al die verleidelijke foto’s in, vindt Romee het ook belangrijk om een beetje ontspanning te zoeken. En dus besluit ze om het strand op te gaan om daar een beetje de rust en ontspanning te zoeken. En dat gaat eigenlijk heel erg goed. De knappe blondine plaatst een wel heel erg mooi plaatje om haar volgers ook een beetje mee te nemen op deze leuke dag. Met haar foto weet ze niet alleen haar fans te betoveren, maar kan ze hen ook een beetje een kijkje geven in hoe haar dag eruit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!