Foto: Model Lieke van der Hoorn verwent volgers met extreem laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Lieke van der Hoorn bewijst wel vaker waarom Hollandse dames internationaal zo gewild zijn, maar in dit topje is ze wel héél overtuigend… 

Lieke van der Hoorn is onderhand één van de populairste Nederlandse modellen. En hoe kan het ook anders? De 24-jarige schoonheid is werkelijk een cadeautje om naar te kijken en weet dat ook nog eens te vertalen naar de lekkerste plaatjes! Gelukkig voor ons hoeven we geeneens op haar officiele fotoshoots te wachten. De bloedhete blondine verwent haar volgers namelijk regelmatig met de heetste foto’s. En met dit recente setje heeft ze zichzelf echt overtroffen…

Lieke van der Hoorn gunt volgers spectaculaire inkijk

Als topmodel is Lieke van der Hoorn wel wat gewend. Lieke is één van de grote namen bij Italiaans merk Intimissimi en straalt dan ook regelmatig in de lekkerste setjes. Je zou dan ook denken dat haar volgers niet meer opkijken van pittige inkijk. Lieke bewijst in één keer dat je echt nooit genoeg van haar gezien kan hebben! Zo deelde ze recent wat lekkere kiekjes achter de schermen bij een zomerse shoot. En het topje waar het model in schittert zal je echt versteld doen staan. Veel dieper kan je namelijk geen inkijk hebben! Wij verbazen ons erover dat haar assets niet gewoon uit het shirtje vallen, zo weinig blijft bedekt! Al hoor je ons absoluut niet klagen, natuurlijk.

Lieke lijkt zich zelf ook goed bewust te zijn van wat ze haar volgers aandoet. Met kleine glimlach en doordringende blik geeft het bloedhete model een extra zwoel tintje aan de foto. Ook de hoek waarin ze de selfie neemt maakt er een hete boel van! Ze besluit namelijk haar verleidelijke pose van boven vast te leggen en geeft daarbij meteen inkijk tot aan haar navel. Je gaat er werkelijk spontaan van watertanden. Lieke bewijst in één klap waarom ze één van de mooiste vrouwen ter wereld is. Met dames als deze zullen Nederlandse modellen nog lange tijd internationaal razend populair blijven! Dit soort schoonheid wil toch iedereen op z’n muur hebben hangen? Wij kunnen in ieder geval amper wegkijken van het heerlijke plaatje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn slaat ondergoed over in doorzichtig topje

En als bovenstaande foto van Lieke van der Hoorn je niet onmiddelijk fan gemaakt heeft, doet dit tweede plaatje het wel. De vurige foto zet Lieke haar fantastische figuur volledig in de spotlight en laat daarbij helemaal niets aan de verbeelding over! Gelukkig voor ons twijfelt ze er geen seconde over om de bloedhete foto met haar volgers te delen. In het witte topje is Lieke heerlijk zomers gekleed. Op het eerste gezicht zal je dan ook denken dat ze alleen een lekker zonnig plaatje gedeeld heeft, maar nee! Scherpe kijkers zal namelijk opvallen dat Lieke haar volgers probeert te verleiden door ondergoed volledig over te slaan. En kers op de taart: het dunne stofje laat haar assets helemaal doorschijnen! En de kittige pose en kekke blik erbij doen meteen al je twijfels verdwijnen dat het per ongeluk is. Wat een cadeautje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.