Foto: Model Lieke van der Hoorn schijnt dwars door haar witte t-shirt heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lieke van der Hoorn heeft een ongelooflijk knap en wil dat graag aan iedereen laten zien. 

Lieke van der Hoorn weet hoe ze leuke kiekjes moet schieten

Met haar heerlijke lijf heeft Lieke van der Hoorn al in meerder foto’s bewezen dat ze een van de aller knapste vrouwen van Nederland is. en elke keer dat de blondine een nieuwe foto online zet wordt dat nog eventjes een keertje extra bevestigd. Lieke wil graag haar volgers een beetje tevreden houden en doet dat door het plaatsen van de allermooiste plaatjes van zichzelf. Die zien er altijd bijzonder goed uit. De aantrekkelijke dame weet ook exact welke afbeeldingen van haar wel en niet zullen scoren. Ze kan van tevoren al bedenken welke foto’s ze gaat maken om ervoor te zorgen dat haar volgers weer eventjes lekker zullen smullen. En dat gaat vooralsnog altijd wel goed.

Lees ook: Video: Model Lieke van der Hoorn danst in microscopisch klein rokje tijdens wild feestje
Het kleine witte topje van Lieke van der Hoorn

Om ervoor te zorgen dat haar volgers het optimaal naar hun zin hebben, moet Lieke nog wel even de juiste outfits aan trekken. Want een verleidelijke outfit maakt al gauw zo’n 90% van de foto. En Lieke weet dat ook. Ze doet daarom ook flink haar best om ervoor te zorgen dat ze de meest leuke foto’s van zichzelf neemt in al die spannende outfits. Als ze niet meteen de foto inzet, dan kan ze hem altijd tot later bewaren. En ook de foto’s in haar witte topje zijn weer heel erg goed. De aantrekkelijke dame weet in haar strakke topje veel kijkers naar zich te lokken. Vindt je het heel gek? Het topje laat verassend veel zien van het van Lieke van der Hoorn.

Het knappe model Lieke van der Hoorn is gelukkig niet preuts

De aantrekkelijke blondine is gelukkig niet zo preuts en vindt het dan ook helemaal niet erg om op de foto te moeten, terwijl haar kleding een beetje doorschijnt. De foto wordt daardoor wel gelijk een stuk spannender. Maar Lieke vindt dat eigenlijk wel leuk zo. En ze weet dat haar volgers er flink van zullen genieten. Dus dan is het voor het knappe model ook een kleine moeite om de verleidelijke foto te nemen. Daar geniet ze ook nog wel een soort van. Met haar heerlijke weet ze echt wel het knappe topje op een perfecte manier te dragen. De foto’s werden er in ieder geval zeer mooi van.
Lieke van der Hoorn is de vrouw van je dromen

Misschien is ze nog niet gigantisch bekend onder het grote publiek, maar we kunnen je wel vertellen dat Lieke van der Hoorn de vrouw is waar je op gewacht hebt. Met haar perfecte uiterlijk, heerlijk gevoel voor humor en lieve uitstraling is Lieke de ideale vrouw voor elke man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!