Foto: Mo Ihattaren en zijn piepjonge vrouw alweer uit elkaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mo Ihattaren deelde zeer recent dat hij was getrouwd met TikTok-ster Yasmine. Tot de dood ons scheidt lijkt echter niet te gelden voor dit huwelijk…

Mo Ihattaren is de laatste tijd op een zijspoor beland bij zijn club Ajax. Het nieuws dat de voetballer was getrouwd kwam dan ook uit de lucht vallen. Het lijkt er nu alleen alweer op dat de twee tortelduifjes uit elkaar zijn.

Mo Ihattaren heeft weer een tegenslag te pakken

Mo Ihattaren was laatst de gelukkigste man van de wereld. Zeer recent is de voetballer in het huwelijksbootje gestapt met TikTok-ster Yasmine. Op de foto’s die Mo Ihattaren deelde op Instagram leken de twee het gelukkigste stel op de wereld. Niets is minder waar. Het net getrouwde stel lijkt nu na twee weken alweer uit elkaar te zijn. Op Instagram hebben de twee elkaar namelijk ontvolgd. Ook hebben ze allebei alle foto’s met elkaar verwijderd van hun Instagram. Ze volgden ook allebei familie leden van elkaar, maar ook deze hebben ze allebei ontvolgd. Wat de reden hiervoor is, is nog onbekend. Het is wel aannemelijk dat er iets ergs tussen de twee is gebeurd.

Mo Ihattaren zit al langer niet goed in zijn vel

Mo Ihattaren is een enorm talentvolle voetballer. Het is dan ook erg jammer dat hij dit nog maar weinig heeft laten zien. Bij zijn vorige twee clubs is de voetballer allebei vertrokken doordat er onvrede was in beide kampen. Nu zit de voetballer bij Ajax. In de media werd er geroepen dat dit de laatste kans is voor Mo Ihattaren. Het lijkt er nu op dat hij deze kans nog steeds niet heeft gegrepen. De voetballer begon het seizoen goed, maar is nu ergens op de achtergrond beland. Dit heeft Mo helemaal aan zichzelf te danken. Waar velen hadden gehoopt dat hij nu wel goed in zijn vel zou zitten blijkt niets minder waar. Nu het huwelijk met zijn vrouw misschien al zo snel is afgelopen lijkt het weer minder te gaan met Mo Ihattaren.

Mo Ihattarens Porsche is afgebrand

Alsof het allemaal nog niet tegen zit voor de voetballer is er nog een tegenvaller. De Porsche van Mo Ihattaren is namelijk afgebrand. Het lijkt erop dat de familie Ihattaren een doelwit is geworden. Een week voor de brand ging de auto van zijn broer ook al in vlammen op. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar het heeft er goede schijn van dat de brand is aangestoken. Mo Ihattaren zegt ook: “jaloezie heerst in de lucht”. Hiermee doelt Ihattaren erop dat de brand daadwerkelijk is aangestoken. De voetballer zou al langer te maken hebben met bedreigingen vanuit het criminele circuit. Mo Ihattaren zou zelf niet bij criminele activiteiten betrokken zijn, maar hij zou wel met jongens omgaan die in de criminaliteit zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...