Foto: Miljuschka Witzenhausen toont immense lippen in studio RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen is weer eens op bezoek bij RTL Boulevard. Zoals wel vaker deelt ze hier van alles op het gebied van koken en eten. Ook laat ze zien hoe mondig ze is…

Miljuschka Witzenhausen checkt haar lippen zonder spiegel. Daar heb je tegenwoordig een smartphone voor! En als je dan toch al een goede blik op je dikke lippen hebt geworpen, dan is het delen van die foto op Instagram vaak maar een klik weg. Ook van dichtbij blijkt deze 36-jarige vrouw nog strak in haar vel te zitten. Hoe zou dat toch komen?

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen laat enorme tomaten zien

Miljuschka Witzenhausen vertrouwt de spiegel niet

Miljuschka is altijd precies op tijd bij het tv-programma te vinden achter de tafel. Ze heeft zelfs tijd over om zichzelf nog even te checken door de lens van haar privé camera voor de uitzending. Zo kan ze vol vertrouwen verschijnen op tv en alles tonen wat ze in huis heeft. Op de foto ziet ze er trouwens vrolijk uit, maar Miljuschka heeft recent het nodige te verwerken gehad. Daarover vertelde ze bij Boulevard meer.

Miljuschka Witzenhausen lippen

Miljuschka Witzenhausen rouwt

Er is treurig nieuws afkomstig uit de familie van Miljuschka. Recent werd bekend dat Stien Holleeder, de moeder van Astrid, Sonja en Willem Holleeder en de grootmoeder van Miljuschka is overleden. Op Instagram staat Miljuschka kort stil bij dit verlies en ze deelt de onderstaande foto van haar en Stien Holleeder. Gelukkig heeft ze ook haar RTL-4 collega’s die haar ondersteuning bieden in deze moeilijke tijden. Maar daarnaast was ze ook gewoon als tv-chef bij het programma aanwezig en besprak ze haar nieuwste gerechten.

Fitte Miljuschka denkt niet aan ingreep

Deze super fitte vrouw en tv-chef staat onder meer bekend om maar goede adviezen bij RTL over eten, gezondheid en een fitte levensstijl.  Afvallen en aankomen, daar weet Miljuschka alles van. Als ze ergens ontevreden over is wat betreft haar dan verzint de gezondheidsspecialist gewoon een lekker gerecht dat helpt om de boel weer strak te krijgen. Van cosmetische ingrepen wil deze natuurlijke schoonheid niks weten, alles is puur natuur bij Mijuschka. In én buiten de keuken! Zou ze ook een geheim recept in haar arsenaal hebben die helpen bij het behouden van haar mooie lippen? Of werken die enkel voor je ?

Gezond eten oorzaak volle lippen?

Een gezonde (en ongezonde) levensstijl doet van alles met je . Maar Miljuschka heeft mogelijk een nieuwe manier ontdekt om met eten ook je gezicht vol, strak en jeugdig te houden. Naast dat het ook helpt bij grote lippen. Vooralsnog deelt ze dit niet bij het tv-programma, maar mogelijk staat het in haar magazine binnenkort. Dat in het teken staat van Italie, een land waar menig vrouw ook met mooie lippen over straat loopt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.