Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk…

Miljuschka verwent volgers met close-up van achterzijde

Miljuschka Witzenhausen laat haar creativiteit de vrije loop en poseert met een twist! In een ondeugende fotoshoot heeft ze ervoor gekozen om haar ronde achterzijde te laten bekladden. De tv-kok heeft geen broek aan, maar we zijn van Miljuschka gewend dat ze soms ongegeneerd haar lijf laat zien. Ook nu weer confronteert ze haar volgers met een onbewerkte foto met een boodschap. Gelukkig staat die boodschap duidelijk op haar huid geklad!

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen wordt keihard uitgescholden om deze foto van haar lijf

Miljuschka Witzenhausen deelt meer leuke kiekjes

Miljuschka Witzenhausen laat haar veelzijdigheid zien met leuke kiekjes! Op de eerste foto rockt ze een snorretje, wat zorgt voor een speelse en ondeugende uitstraling. Met haar flair en gevoel voor humor brengt ze een vleugje gekkigheid in haar Instagram-feed. Op de tweede foto staat Miljuschka in een prachtig Delftsblauw jurkje, stralend en vrouwelijk geposeerd. Met haar elegante houding en zelfverzekerdheid straalt ze pure schoonheid uit. De afwisseling tussen de twee foto’s laat zien dat Miljuschka een rijke persoonlijkheid heeft. Ze laat zien dat het belangrijk is om jezelf te waarderen wie je bent en je niet te laten beperken door verwachtingen van anderen. Haar authenticiteit en positieve energie stralen door in alles wat ze doet!

Miljuschka deelt schaars gekleed kiekje!

Miljuschka deelt een prachtig kiekje op haar Instagram waarop ze schaars gekleed is. Met haar inspirerende boodschap zet ze anderen aan om zichzelf te omarmen en te laten zien wie ze werkelijk zijn. Ze moedigt haar volgers aan om trots te zijn op hun eigen unieke schoonheid, ongeacht hun vorm, maat of achtergrond. In haar post benadrukt Miljuschka de kracht van zelfacceptatie en zelfliefde. Ze benadrukt dat iedereen, inclusief zijzelf, prachtig is zoals ze zijn. Hoewel Miljuschka in haar post spreekt over haar eigen gevoel van prachtig zijn in , is het belangrijk om te benadrukken dat iedereen op zijn eigen manier schoonheid ervaart! We hopen dat haar volgers iets van deze wijze lessen opsteken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!