Foto: Miljuschka Witzenhausen klimt achterop bij vreemde man voor nieuw programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is weer terug op TV: Miljuschka Witzenhausen! In de serie Snackmasters nemen Nederlandse chef-koks het wekelijks tegen elkaar op om verschillende snacks zo precies mogelijk na te maken. In een hectische strijd wie de beste Snackmaster van Nederland is springt er een energieke, mooie dame uit: Miljuschka zelf! 

Naast onze Miljuschka presenteren ook Martijn Krabbé en Ron Blaauw de verrukkelijke serie. Het programma wordt daarnaast naar verwachting goed ontvangen door het publiek. Er is veel interactie op de socials en meerdere twitteraars laten weten er klaar voor te zitten. Dit is niet alleen omdat het een vermakelijk programma is waar veel gebeurt en het er hectisch aan toe gaat: Miljuschka Witzenhausen steelt ook nog eens de show als presentatrice! Ze springt zelfs achterop bij een vreemde man om zo sneller vervoerd te worden. Hoe dat kon gebeuren lees je hieronder.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen maakt diepe indruk met verleidelijke foto

De heftige daad van Miljuschka

Wat deed Miljuschka dan tijdens de Snackmasters? Ten eerste blijkt de vreemde man helemaal niet een vreemde man te zijn: het is onze eigen Martijn Krabbé met een helm op! Wij hadden hem helemaal niet herkend in het promofilmpje voor Snackmasters. Verder zitten ze allebei op een snackscooter, klaar om de gebakken lekkernijen te vervoeren naar de hongerige kijkers van het programma. Hierbij springt Miljuschka Witzenhausen zomaar achterop bij Martijn op de scooter. Een heftige daad van onze Miljusch. Ze scheuren hard weg onder het mom van een lach en een schreeuw.

Wat wij verwachten van Miljuschka en Snackmasters

Het concept lijkt heel aantrekkelijk; chef-koks die strijden om zo lang mogelijk in het programma te blijven en zo gekroond te worden als master van de snacks. Het doet ons een beetje (heel veel) denken aan Heel Holland Bakt, waar amateurkoks strijden om meesterbakker te worden. Dit wordt gepresenteerd door André van Duin. Over André gesproken: bij deze reclame over het nieuwe programma, doen Martijn en Miljuschka net alsof ze pizza’s gaan bezorgen. De oplettende luisteraar hoort ook het welbekende pizza-nummer op de achtergrond. En wie heeft dit nummer geschreven? Precies, André van Duin! Blijkbaar heeft de regie van dit programma zelf ook door dat het verdacht veel lijkt op zijn programma Heel Holland Bakt.

Toch zijn wij natuurlijk meer gecharmeerd van de aanpak van Snackmasters; een mooie vrouw zorgt voor een mooi programma. Het is niet onbekend dat wij fan zijn van Miljuschka Witzenhausen en haar gekke buien of body positivity. En precies die combinatie past perfect bij dit programma.

Miljuschka post nog steeds veel lekkere gerechten

Miljuschka is een must-follow op Instagram. Naast een mooi kopje en knappe uitstraling deelt ze namelijk ook veel gerechten die ze zelf verzint en klaarmaakt. Hierbij promoot ze vaak ook haar blad: Miljuschka Magazine. Elke keer als wij de plaatjes zien krijgen wij zin in eten. Nu hebben wij relatief vaak zin in eten, maar Miljuscka zorgt ervoor dat deze behoefte nooit stopt. Met haar gekke buien in de keuken zorgt ze voor veel plezier op je Instagram-feed. Een echte liefhebber volgt als eerste Witzhausen en haar unieke aanpak van lekkere plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.