Foto: Miljuschka Witzenhausen is nummer één in strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen mocht weer eens komen opdraven in een prachtig strak jurkje. En dat deed de bloedmooie brunette natuurlijk erg goed. 

Het is feest voor Miljuschka Witzenhausen. De prachtige chef staat op nummer één van de FlavorFlav Food Top 100 en dat moest natuurlijk even gevierd worden. Op een groot gala met de culinaire top van Nederland werd de prijs bekend gemaakt en uitgereikt. Miljuschka was tot haar verbazing de winnaar. Natuurlijk hoopte ze wel op een plekje op de lijst, maar dat ze de rest achter zich zou laten, daar had ze niet op gerekend. Alhoewel, Miljuschka had wel al een prachtig strak jurkje aangetrokken voor de gelegenheid. Zou ze dan toch stiekem een beetje rekening hebben gehouden met de winst?

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen krijgt het bloedheet van barbecuende mannen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka ziet er beeldschoon uit in strak roze jurkje

Zelfs als ze niet met de prijs naar huis was gegaan, was Miljuschka de grote winnaar van de avond geweest. Ze had namelijk de mooiste outfit van iedereen. In haar strakke roze jurkje weet Miljuschka flink indruk te maken en te imponeren. Dat kan ook haast niet anders, want ze ziet er werkelijk waar prachtig uit in haar outfit. Het is een jurkje dat extreem goed bij Miljuschka haar lichaam past. Ze ziet er daardoor nog knapper uit dan de tv-kokkin al deed. en dat wil wat zeggen, aangezien Miljuschka sowieso al een van de knapste vrouwen in de media was.

Miljuschka deelt geluksmomentje met haar dames

Behalve dat Miljuschka heel erg goed is in het maken van lekker eten en grappige video’s, heeft ze er ook nog eens een magazine naast. En daarin kan je over al Miljuschka haar interesses lezen, voornamelijk lekker eten. Maar dat magazine dat maak je niet zomaar, daar gaat veel tijd en moeite in zitten. En Miljuschka kan dat allemaal natuurlijk niet alleen. Daarom heeft ze haar dames erbij geroepen om haar te assisteren in het maken van het magazine. En die komen vanuit alle windstreken. Ze hebben echter wel één ding gemeen. Ze hebben allemaal lekkere gerechten meegebracht die Miljuschka kan laten zien in haar magazine. De dames heffen nog een klein glas aan het einde om te vieren dat ze weer iets moois hebben gemaakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen de meest populaire kokkin van Nederland

Van alle chefs in Nederland is Miljuschka toch wel een van de meest geliefde en gerespecteerde. Dat is ook niet heel gek, want Miljuschka heeft niet alleen verstand van zaken, ze is ook nog eens heel prettig in de omgang en een feestje voor het oog. Waar ze ook heen gaat, iedereen is altijd erg blij met Miljuschka haar komst. Er zijn eigenlijk geen redenen om Miljuschka niet te mogen. En haar positie als nummer één in de FlavorFlav Food Top 100 bewijst dat maar weer. Miljuschka is dus absoluut de meest populaire kokkin van het land. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...