Foto: Miljuschka Witzenhausen doucht niet meer alleen na ongelukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dikke pech voor Miljuschka Witzenhausen. De tv-kok heeft een ongelukje gehad. Maar waarom heeft ze dan gezelschap in de douche nodig?

Miljuschka Witzenhausen baalt van stomme actie

Miljuschka Witzenhausen, je kent haar vast wel! Naast dat ze een ontzettend opvallende naam heeft, komt ze regelmatig op de Nederlandse beeldschermen voorbij. Zo is ze één van de tv-koks bij 24Kitchen, heeft ze haar eigen magazine én is ze ontzettend actief op haar sociale media. Dat is ook hoe ze haar volgers heeft laten weten dat het even niet zo goed met haar gaat. Onlangs heeft ze iets stoms gedaan waardoor ze haar enkelbanden gescheurd heeft en een klein breukje in haar voet heeft zitten. Dat doet natuurlijk verschrikkelijk veel pijn en Miljuschka is dan ook volledig afhankelijk van anderen. Ze kan niet eens meer zelfstandig douchen, laat ze weten in haar Instagram verhaal. Ze baalt er ontzettend van, want ze had allemaal leuke dingen op de planning staan. Toch maar even rust nemen dus, Miljuschka.

Miljuschka Witzenhausen voet gebroken Miljuschka Witzenhausen afhankelijk

Miljuschka Witzenhausen maakt ontzettend leuke Halloween snack

In een video die Miljuschka onlangs op haar Instagram tijdlijn gezet heeft, geeft ze een leuke tip voor Halloween. Ze is natuurlijk kok en geeft een recept vrij voor kids om te maken of te trakteren tijdens het feest op 31 oktober. De video is gefilmd in een eng thema, maar de lekkernij die de brunette laat zien is om van te smullen! Ze maakt namelijk leuke pindakaas-chocolade bezemsteeltjes. Dat doet ze door een Reese’s Peanut Butter Cup op de kop neer te leggen om er vervolgens een zout stokje in te prikken. Door de ribbelige zijkanten van de Peanut Butter Cups, lijken het dus net bezemsteeltjes! In het bijschrift zet ze een link naar het recept!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen krijgt veel kritiek op deze vraag

De bovenstaande video is hartstikke leuk en creatief in elkaar gezet… toch? Niet iedereen denkt er zo over. In het bijschrift stelt Miljuschka de vraag: “Doe jij aan Halloween?” Waarschijnlijk had ze niet verwacht dat er zoveel kritiek op die vraag zou komen. Als je de reacties doorleest, zie je bijna alleen maar mensen die het er niet mee eens zijn dat Halloween bestaat. Zo reageert iemand met: “Absoluut niet verheerlijking van angst, dood en geweld is niet mijn ding!” Iemand anders begint over hoe ze het vreselijk vinden dat we zoiets kunnen vieren als er zoveel lugubere dingen op deze wereld gebeuren. Ze sluit haar bericht af met: “En dan vragen mensen zich af waarom kinderen steeds meer last krijgen van angsten/nachtmerries, depressies etc etc…” Zo zijn er nog tig reacties met dezelfde soort inhoud. Ook veel mensen zeggen dat ze, in plaats van Halloween, St. Maarten vieren op 11 november. Het lijkt er ook op dat veel mensen die negatief reageren, uit de bijbelbelt komen. Daar is het natuurlijk ook een flinke taboe om zoiets te vieren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.