Foto: Miljuschka Witzenhausen beklimt gevaarlijke trap met hoge hakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen wil nog wel eens een klein beetje timide overkomen. Maar de vrouwelijke chef-kok is best een durfal.

Chef-kok

Lees ook: Emotionele Miljuschka Witzenhausen lucht hart: ‘Wil echt niet janken’
Miljuschka piekt met leuke Kerst foto

Het jaar is nog niet om, maar Miljuschka heeft wel nu haar piek bereikt. Letterlijk dan, aangezien ze die net in de boom aan het hangen is. Op haar houten laddertje, haalt Miljuschka gevaarlijke taferelen uit om ervoor te zorgen dat haar huisje er perfect bij staat voor de feestdagen. Ze heeft er alvast een leuk pakje bij aangetrokken, zodat iedereen weet wat hij of zij kan verwachten van het kerstdiner bij Miljuschka. Haar volgers zijn ook uitermate tevreden met de foto van Miljuschka in haar spannende rode jurkje. De beeldschone keukenprinses wordt door haar jurkje nog eens extra knap.

Het leukste cadeautje deze Kerst is Miljuschka

Wanneer er bij Miljuschka thuis cadeautjes worden uitgedeeld bij de boom, is zij eigenlijk stiekem het leukste cadeautje in de kamer. Miljuschka is iets waar iedereen blij van wordt. Tijdens de feestdagen zou iedereen een beetje Miljuschka moeten hebben in hun leven. Daar speelt de mooie brunette zelf gelukkig ook al een beetje op in door hele leuke kerstfoto’s te plaatsen op haar Instagram. Al wordt het met al die foto’s van Miljuschka wel erg duidelijk wat er dus niet onder de boom bij je thuis ligt deze Kerst, namelijk Miljuschka.
Deze video laat zien hoe Miljuschka Kerst viert

Behalve een enorm getalenteerde en prachtige chef-kok is Miljuschka natuurlijk ook gewoon moeder. En dat betekent dat haar kerstdagen er net even anders uit zien dan van iemand zonder kinderen. Maar Miljuschka kan er gelukkig goed om lachen en besluit om van haar frustraties rondom de feestdagen een leuke video te maken. In de video wordt gelijk duidelijk hoe zij meestal Kerst viert.
Een foto of video van Miljuschka is een prachtige kerstcadeau

In de aanloop naar Kerst zal Miljuschka waarschijnlijk nog wel meer leuke foto’s en video’s online plaatsen. En dat is goed nieuws. Want een nieuwe foto of video van Miljuschka is altijd reden voor een feestje. Want meer Miljuschka op je scherm is altijd goed. Van deze prachtige dame kan je absoluut geen genoeg krijgen. Logisch ook, aangezien ze een van de meest populaire vrouwen van Nederland is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.