Foto: Mikky Kiemeney maakt volgers wild met knellend hemdje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney weet wel hoe ze haar volgers moet verwennen. Met dit knellend hemdje maakt ze haar volgers zelfs wild. 

De prachtige blondine is steeds meer bezig met een eigen naam te krijgen. Door haar prachtige kiekjes is ze binnen no time enorm bekend geworden. Met een prachtig knellend hemdje is het een pracht kiekje geworden.

Mikky Kiemeney voelt zich een cowboy

Mikky heeft expres gekozen voor een zwart wit foto. Zo krijgt de volger een ouderwets gevoel bij deze foto. Deze donkerheid maakt de foto ook een stuk spannender. In een groot weiland staat ze te schitteren tussen de paarden. Ze voelt zich daardoor ook als een cowboy in het wilde westen. Met haar spijkerrokje en geruite blouse is ze een stereotyperende paardenmeisje. Het knellend hemdje is alleen wat de volgers wild maakt. Het hemdje zit zo strak dat alles goed te zien valt. De joekels van Mikky Kiemeney komen goed uit de verf door dit hemdje. Dit zorgt ervoor dat het complimenten regent. Wat ziet ze er goed uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Enge gluurder kijkt naar sportende Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is lekker aan het sporten. Even haar geweldige lichaam onderhouden. Terwijl ze aan het sporten is, staat er wel een hele enge man haar te begluren. Wanneer de beeldschone blondine even een foto wilt maken ziet ze de man ook staan. Gelukkig kent ze de man wel en is het gewoon haar persoonlijke trainer. Ze is samen met deze ‘enge man’ bezig aan een hete workout. Op haar Instagram schrijft ze ook “mijn enge trainer”. Het is ook begrijpelijk dat deze beste man naar Mikky gluurt. Met een kort topje komt er veel tevoorschijn en dan hebben we het nog niet eens over haar superstrakke broekje. In dit broekje komen de rondingen van Mikky wel heel goed naar voren. Het korte topje zorgt ervoor dat haar buik tevoorschijn komt. Haar volgers zouden met alle liefde de enge trainer van Mikky Kiemeney zijn.

Mikky Kiemeney ziet Frenkie de Jong niet meer

Hebben Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney nog wel contact met elkaar? De afgelopen tijd deelt Mikky geen beelden meer van elkaar. Waar haar Instagram eerst overspoeld was met foto’s van Frenkie is dit de afgelopen tijd niet meer. Nu lijken deze speculaties zelfs door Mikky te worden aangesterkt. Op haar Instagram deelt ze een foto van Frenkie de Jong en staat er “hoi hoe gaat het?”. Weet de knappe blondine niet meer hoe het met haar verloofde gaat? Hebben ze nog wel contact met elkaar? Dit zijn allemaal vragen waar geen antwoorden op zijn, maar dat ze elkaar niet zoveel spreken en zien is wel duidelijk. Het stel is pas verloofd en het contact is al een stuk minder. Wie weet over een tijdje komt er meer nieuws naar buiten over de twee tortelduifjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...