Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in…

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn in Amerika! De twee bevinden zich op dit moment in Los Angeles, en de blondine deelt allerlei prachtige kiekjes van hun tijd daar. Amerika stond duidelijk al op de bucket list van de blondine, want ze maakt van alles foto’s. Zo zien we onder andere kiekjes van het strand, restaurants en de mooie straten van Amerika. Deze foto’s zijn natuurlijk allemaal nóg mooier door het luxe leventje die de twee leiden. Zo ziet het leventje in Amerika er natuurlijk écht fantastisch uit. Ook zijn de twee wezen shoppen, alleen pakte dit iets anders uit dan gehoopt voor Frenkie..

Mikky Kiemeney plaagt geïrriteerde Frenkie de Jong

Onlangs deelde Mikky Kiemeney een opvallende foto van hun tijd in Amerika. Waar de twee het perfecte leventje lijken te leiden, en optimaal tot zichzelf aan het komen zijn, lijkt Frenkie de Jong tóch één ding ontzettend saai te vinden. En dat is shoppen. Mikky Kiemeney is natuurlijk een en al fashion, en shopt het liefste de hele dag. Waar vriend Frenkie de Jong liever de hele dag aan het voetballen is, in plaats van shoppen. Mikky deelt dan ook een lacherige foto van de middenvelder van Barcelona, die er even helemaal doorheen zit. Mikky maakt een foto in de spiegel, van een nieuw topje, die ze aan het passen is. Frenkie lijkt er echter helemaal klaar mee te zijn, en toont dan ook geen andere emotie dan verveelt, moe en lichtelijk chagrijnig. Mikky grapt verder; “Shopping with your boyfriend be like“. Terwijl Frenkie nog steeds niets liever wilt dan naar hun verblijf, en lekker uitrusten. Want zo uitgeput, hebben we de voetballer niet eens bij Barcelona gezien.

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong gaan los in Vegas

Nu het voetbalseizoen voorbij is, lijkt ook Frenkie de Jong eindelijk zijn rust en ontspanning te pakken. Althans, ontspanning. Frenkie en Mikky lijken los te gaan in Las Vegas. Inmiddels zijn de twee weer in Los Angeles, maar Mikky deelde onlangs verschillende kiekjes van hun tijd in Vegas. En zo te zien, ging het er wild aan toe. Het leventje in Vegas staat natuurlijk wel bekend als uitgaan, gokken en een wilde tijd. Dit lijken de twee dan ook zeker te hebben ontdekt. Mikky deelt foto’s vanuit het casino, waar de twee gegarandeerd even hebben zitten gokken. Ook deelt Mikky een foto vanuit de hotelkamer, waarin ze in de spiegel een foto maakt, van haar prachtige outfit. Daarna is nog te zien hoe de twee de straten van Las Vegas aan het ontdekken zijn. Het ziet er dus uit alsof ze een wilde tijd achter de rug hebben, in Vegas. Wat er precies is gebeurd gaan we waarschijnlijk nooit achter komen, want ‘what happens in Vegas, stays in Vegas’. Precies zoals Mikky zelf ook zegt, onder haar foto van hun tijd in de stad; “What happens in Vegas…“.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...