Foto: Mikky Kiemeney deelt bewijs dat ze écht alleen slaapt in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney deelt een stel opmerkelijke foto’s via Instagram. Dit is hét bewijs dat de blondine gewoon alleen slaapt in Qatar..

Mikky Kiemeney deelt een stel opmerkelijke foto’s vanuit Qatar. Even leek het onduidelijk of Louis van Gaal af en toe spelersvrouwen toe zou laten op de hotelkamers van zijn spelers. Aan de dorstige reacties van Frenkie de Jong onder Mikky’s foto’s te zien was de middenvelder daar zeker aan toe! Na het zien van deze beelden lijken die geruchten te kunnen worden ontkracht. De blondine lijkt gewoon alleen te slapen, en er lijkt niks aan de hand te zijn. Of zou het slechts zo lijken, en slapen de twee stiekem tóch bij elkaar?

Met wie deelt Mikky Kiemeney hotelkamer in Qatar?

Eerder kwamen er geruchten naar buiten dat Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney gewoon samen zouden slapen in Qatar, ondanks de regels. Echter lijken we deze geruchten nu zo goed als te kunnen ontkrachten na het zien van deze beelden die van Mikky Kiemeney haar Instagram afkomen. De blondine deelt namelijk twee foto’s, waaruit het lijkt alsof men kan afleiden dat Frenkie en de blondine niet samen slapen. Op de eerste foto zien we Mikky die een foto in de spiegel maakt. “Yesterday Night“. Hier stond de blondine op het punt om te vertrekken naar het stadion, voor Nederland-Qatar. We kunnen via deze foto een kleine blik werpen op de hotelkamer, en de middenvelder van het Nederlands elftal lijkt hier nergens te bekennen.

Mikky heeft enorm bed voor zichzelf

Eenmaal terug in de hotelkamer ná de wedstrijd, besluit Mikky om nóg een foto op haar verhaal te zetten om haar volgers een goede nachtrust te wensen. Dit doet ze door middel van een foto van het bed. En wederom, is Frenkie hier nergens te bekennen. Zelfs de volgende ochtend, plaatst Mikky wéér een foto. Liggend in haar enorme bed, met uitzicht over zee; “Morning“. En je raad het al, ook hier, is onze eigen Frenkie de Jong nergens te bekennen. Het lijkt er dus sterk op dat de twee elkaar niet veel zien, en dus ook niet samen slapen. Of is dat tóch wel het geval, en verstopt Frenkie zich iedere keer voor de foto? Dat lijkt na het zien van deze foto’s waarschijnlijk niet het geval te zijn..

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney leidt Frenkie de Jong af met haar goddelijke lijf op strand in Qatar

Mikky Kiemeney geniet van het goede leven in Qatar

Ondanks de strenge regels in Qatar, lijkt Mikky Kiemeney het waanzinnig naar d’r zin te hebben in het strenge land. Via Instagram deelt de blondine verschillende kiekjes van haar verblijf, en haar activiteiten. Zo is ze veel met de vader, en het broertje van Frenkie de Jong. Ze plaatst een fotoreeks vanuit het strand. Ze is lekker aan het zonnen, geniet van lekkere drankjes, en van de zonsondergang. Ook is ze de bal aan het overgooien met de vader van Frenkie, en lijkt ze het zeer goed te kunnen vinden met zijn broertje, Youri de Jong. Het verblijf lijkt zeker geen straf te zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!