Foto: Mikky Kiemeney betovert volgers met zeer riskant topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney daagt haar volgers uit door te poseren in een wel heel riskant glittertopje. De blondine heeft bijna niks aan en laat haar zongebruinde huid goed zien..

Mikky Kiemeney draagt niks verhullend topje

De vriendin van voetballer Frenkie de Jong is een echt mode meisje te noemen. We zien Mikky Kiemeney altijd voorbijkomen in de meest stijlvolle outfits. Vaak zijn dit trainingspakken of comfortabele kleding, maar soms laat Mikky ook iets meer van haar lichaam zien. Zo ook dit keer tijdens haar fotoshoot voor een nieuwe sieradenlijn in samenwerking met Kruidvat. Misschien denk je niet gelijk aan veel glitter en glamour bij Kruidvat maar niks is minder waar. Wellicht hebben ze daarom de knappe Mikky Kiemeney uitgenodigd om een beetje van hun imago af te komen. Daarbij is te zien op de Instagram van Mikky dat ze een hele pikante outfit aan heeft. Zo draagt de blondine een zilver glitter topje die maar een paar centimeter groot is. Hierdoor zie je de volledige buik van Mikky en die is flink bruin door de Spaanse zon. Op het promotiefilmpje zijn nog een aantal andere looks te zien, zoals een outfit met een zwarte blazer. Uiteindelijk draait het eigenlijk allemaal om de sieraden natuurlijk.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney met de vriend van Romy Monteiro

Het lijkt erop dat niet zomaar iemand de eer kreeg om Mikky Kiemeney voor zijn lens te hebben. Zo zien we niemand minder dan de vriend van Romy Monteiro, Jasper Suyk met zijn camera staan. Op de foto lijkt het alsof Mikky en Jasper het erg goed met elkaar kunnen vinden. Als Romy er maar niet jaloers van wordt.. Gelukkig werkt Jasper met talloze modellen dus hij weet vast hoe die zich professioneel moet opstellen. Het resultaat van de fotoshoot met de sieraden mag er ook zeker wezen want Mikky staat er prachtig op. Mikky lijkt ook blij met de samenwerking met Jasper Suyk want ze plaatst drie hartjes bij de foto.

Mikky Kiemeney met vriend van Romy Monteiro

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney lastiggevallen tijdens wedstrijd Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney laat stoere kant zien op het water

Het leventje van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong ziet er heerlijk uit. Lekker genieten aan de kust van Barcelona onder de Spaanse zon. Regelmatig verschijnen er wat jaloersmakende foto’s waarop Mikky en Frenkie lekker op het strand liggen of op een terrasje zitten. Dit keer besluiten de twee er samen op uit te gaan in de regio van Barcelona. Zo is te zien in onderstaande video dat Mikky en Frenkie samen naar een prachtig helder meer rijden om te gaan wakesurfen. Blijkbaar is Mikky niet het type meisje dat alleen maar mooi gaat zitten doen in de boot, want ze gaat ook daadwerkelijk het water op. Zo zien we dat sportman Frenkie eerst een poging doet om te blijven staan en vervolgens is de eer aan Mikky. De blondine hoeft zichzelf niet eens meer vast te houden aan het touw en kan gewoon zelf blijven staan op de golven van de boot. Het ziet er behoorlijk knap uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!