Foto: Mikky Kiemeney lastiggevallen tijdens wedstrijd Frenkie de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney is de prachtige verloofde van voetballer Frenkie de Jong. Ze staat altijd achter hem en dus ook bij zijn wedstrijden, maar af en toe zitten er vervelende mensen in het publiek…

Mikky Kiemeney moet irritant geluid aanhoren

Mikky is een prachtige blondine en sinds een tijdje is ze verloofd met voetballer Frenkie de Jong. Samen zijn ze immens gelukkig! De twee lijken wel onafscheidelijk en plaatsen regelmatig foto’s en video’s online samen. Mikky is Frenkie’s grootste fan en woont zijn wedstrijden bij wanneer ze dat kan. In een video die ze onlangs op haar verhaal op Instagram plaatste, is te zien dat ze wederom haar liefje aan het supporten is vanaf de tribune. Dat doet ze niet alleen, maar samen met twee vrienden. Terwijl Mikky zichzelf en haar vriendin filmt, begint haar vriendin ineens te zingen. Het klinkt allemaal een beetje gek, maar de twee kunnen erom lachen. De camera draait naar de voetballers, maar het gezang op de achtergrond blijft doorgaan. Eigenlijk is het best wel irritant om naar te luisteren. Gelukkig is de video ook weer een keer voorbij. Na het filmpje heeft Mikky nog twee leuke foto’s geplaatst van het drietal. Het ziet er maar al te gezellig uit.

Mikky Kiemeney is gek op harig beest

Het is geen geheim dat Mikky Kiemeney een echte dierenvriend is. Ze heeft dan ook haar eigen hondje. Het beestje is echt te schattig voor woorden. Laatst plaatste ze al een foto op haar Instagram tijdlijn waarin ze zichzelf vergeleek met haar hondje. Waarschijnlijk omdat de kleur van haar kleding zoveel leek op de kleur van de vacht van de viervoeter. Nu is haar Instagram verhaal aan de beurt. De blondine heeft een super leuke foto van haar trouwe huisdier op haar verhaal gezet. Daarbij zet ze enkel een aantal rode hartjes. Het is dus wel duidelijk dat Mikky gek is op haar beste vriend!

Mikky Kiemeney wordt getraind door ex-profvoetballer Lesly de Sa

Lesly de Sa is een Nederlandse voetballer. Hij heeft bij heel wat clubs gespeeld en heeft een flinke carrière achter de rug. Omdat hij zoveel verstand heeft van voetballen, is hij een eigen sportschool gestart. Hier traint hij regelmatig bekende voetballers. Dankzij zijn carrière heeft hij kennis gemaakt met Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney. Ook zijn vriendin heeft het stel leren kennen. Ze hebben dan ook nog altijd contact met elkaar. Frenkie en Mikky komen regelmatig in de sportschool van De Sa. “Ik geef ook regelmatig trainingen”, zegt Lesly in een Interview voor de serie Ex on the Pitch. In een YouTube video van het account Voetbalzone is het interview te zien. Ze laten dan ook foto’s zien van De Sa samen met Frenkie. Ook krijgen we een foto te zien van Mikky die een training krijgt van de bekende ex-profvoetballer. De grootste reden dat Lesly zijn sportschool is gestart en trainingen geeft, is omdat hij voetballers wil helpen voorkomen blessures op te lopen én om te leren hoe iemand om kan gaan met een heftige blessure. Mooi concept dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..