Foto: Michaëlla Krajicek deelt heerlijke foto in superstrak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michaëlla Krajicek is een van de knapste oud-sporters die ons land rijk is. Gelukkig maakt ze ons af en toe nog blij met een mooie foto.

Michaëlla Krajicek is voormalig tennisspeelster. Zij is de jongere halfzus van Richard Krajicek en dochter van Petr Krajíček. Ze had wat succes vroeger en won wat titels, maar tegenwoordig is het vrij stil rondom de voormalig tennisspeler. Hoewel ze misschien niet meer zo veel actief is in de tenniswereld, is Michaëlla nog wel ontzettend actief op social media. Daar heeft ze duizenden volgers die natuurlijk elke dag de ins and outs van haar leven mee moeten krijgen. Michaëlla besluit daarom regelmatig om een nieuwe foto te uploaden. En die zien er vaak verleidelijk uit. De volgers van Michaëlla boffen maar. Als je ook regelmatig van die mooie foto’s wilt zien, valt het aan te raden om zo snel mogelijk Michaëlla te volgen op Instagram.

Lees ook: ZIEN: Michaëlla Krajicek deelt spannende foto
Het spannende jurkje van Michaëlla Krajicek

Voor de foto heeft Michaëlla een van haar meest strakke jurkjes aangetrokken. Het witte kledingstuk laat goed de contouren van Michaëlla haar zien. Daarmee is het wel gelijk een van de meest verleidelijke outfits van de voormalig tennisster. Natuurlijk kon ze deze foto niemand onthouden, dat zou toch echt een misdaad zijn. Dus de foto moest zo snel mogelijk op haar Instagram gezet worden, waar iedereen ervan kon genieten. Op die manier houdt de bloedmooie Michaëlla Krajicek haar volgers gelukkig. En dat is ook wel nodig. Want nu de prachtige blondine niet meer tennist, is het wellicht handig om haar geld op andere manieren te gaan verdienen. Bijvoorbeeld door een sponsordeal aan te gaan. Maar de meeste bedrijven zijn vaak wel op zoek naar voormalig atleten die er als model uit zien, dus moet Michaëlla op zichzelf blijven letten en zich op haar meest verleidelijk presenteren. Want hoe sleep je anders al die sponsors binnen?

Michaëlla Krajicek van vele markten thuis

De prachtige ex-tennisster kan trouwens veel meer kleding goed hebben dan alleen maar een zomers wit jurkje. Maar jurkjes lijken wel het kledingstuk te zijn waar Michaëlla Krajicek het meeste voor gaat. Ook als ze een belangrijk evenement heeft kan Michaëlla Krajicek niet zonder haar jurk. Dat zie je wel op de foto hierboven. Het laat gelijk weer een hele andere kant zien van Michaëlla, die met felrode lippenstift in een glitterjurk staat. Natuurlijk is deze versie van Michaëlla net zo knap als de voormalig sporter normaal ook is, maar het is een look die je niet vaak bij haar ziet en dat maakt het toch al gauw een beetje bijzonder. Het mag maar weer duidelijk zijn dat Michaëlla Krajicek vele looks en outfits kan hebben. Wat de prachtige blondine zo verleidelijk maakt is duidelijk niet de kleding, maar toch echt zij zelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...