ZIEN: Michaëlla Krajicek deelt spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tennister Michaëlla Krajicek zoekt de sneeuw op. Waar iedereen zoveel mogelijk zijn best doet om warmpjes binnen te zitten met een extra warme trui aan, besluit Michaëlla het anders aan te pakken. Zij deelde namelijk een erg bijzondere foto met haar Instagram volgers. 

Michaëlla loopt al een week te teasen met haar avonturen in de sneeuw. Michaëlla bevindt zich namelijk in een winter wonderland. En waar de tennisster over het algemeen erg braaf overkomt, trok ze deze keer de stoute schoentjes aan. En daar liet ze al haar Instagram volgers van meegenieten.

Normal is boring

Michaëlla schudt het brave imago van haar af. Ze is klaar met het saaie normaal en laat de wereld graag zien dat de echte Michaëlla lekker gek en spontaan is. En dat is zeker gelukt. Met matchende roze muts en een glimlach van oor tot oor deelt ze een heel bijzonder kiekje. En dat kan je op het Mannenzaken forum bekijken!

Bekijk Michaëlla’s foto op het forum!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...