ZIEN: Michaëlla Krajicek deelt spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tennister Michaëlla Krajicek zoekt de sneeuw op. Waar iedereen zoveel mogelijk zijn best doet om warmpjes binnen te zitten met een extra warme trui aan, besluit Michaëlla het anders aan te pakken. Zij deelde namelijk een erg bijzondere foto met haar Instagram volgers. 

Michaëlla loopt al een week te teasen met haar avonturen in de sneeuw. Michaëlla bevindt zich namelijk in een winter wonderland. En waar de tennisster over het algemeen erg braaf overkomt, trok ze deze keer de stoute schoentjes aan. En daar liet ze al haar Instagram volgers van meegenieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ë (@misakrajicek)

Normal is boring

Michaëlla schudt het brave imago van haar af. Ze is klaar met het saaie normaal en laat de wereld graag zien dat de echte Michaëlla lekker gek en spontaan is. En dat is zeker gelukt. Met matchende roze muts en een glimlach van oor tot oor deelt ze een heel bijzonder kiekje. En dat kan je op het Mannenzaken forum bekijken!

Bekijk Michaëlla’s foto op het forum!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.