ZIEN: Michaëlla Krajicek deelt spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tennister Michaëlla Krajicek zoekt de sneeuw op. Waar iedereen zoveel mogelijk zijn best doet om warmpjes binnen te zitten met een extra warme trui aan, besluit Michaëlla het anders aan te pakken. Zij deelde namelijk een erg bijzondere foto met haar Instagram volgers. 

Michaëlla loopt al een week te teasen met haar avonturen in de sneeuw. Michaëlla bevindt zich namelijk in een winter wonderland. En waar de tennisster over het algemeen erg braaf overkomt, trok ze deze keer de stoute schoentjes aan. En daar liet ze al haar Instagram volgers van meegenieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ë (@misakrajicek)

Normal is boring

Michaëlla schudt het brave imago van haar af. Ze is klaar met het saaie normaal en laat de wereld graag zien dat de echte Michaëlla lekker gek en spontaan is. En dat is zeker gelukt. Met matchende roze muts en een glimlach van oor tot oor deelt ze een heel bijzonder kiekje. En dat kan je op het Mannenzaken forum bekijken!

Bekijk Michaëlla’s foto op het forum!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...