Foto: Merel Ek laat zich eindelijk weer zien na FvD-rel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek was een tijd afwezig na de beruchte FvD-rel. Nu lijkt de blondine weer een teken van leven af te geven wat leidt tot opluchting bij haar volgers..

Merel Ek leek enige tijd afwezig te zijn na de beruchte FvD-rel, waar de blondine in opspraak raakte door enige uitspraken die ze deed tijdens het interview met Gideon van Meijeren, van de FvD. Nu geeft de blondine weer een teken van leven af, wat leidt tot grote opluchting van een hoop mensen. Gaan we Merel Ek binnenkort ook weer op de buis zien bij Vandaag Inside? Of schuift de blondine nu aan bij een andere talkshow? Ze heeft vast genoeg te vertellen..

Merel Ek laat zichzelf weer zien na veel besproken FvD-rel

Een tijd terug confronteerde politiek verslaggeefster Merel Ek een FvD-lid met harde feiten. Het FvD-lid, Gideon van Meijeren, leek hier niet van gediend te zijn en confronteerde Merel later zelf, samen met een hele cameraploeg. Hierna hoorden we enige tijd niks meer van de blondine. Merel Ek leek afwezig te zijn en even niet meer online te zijn op sociale media na deze beruchte FvD-rel. Tot nu, want er zijn nieuwe beelden online gekomen van Merel! Nog niet via haar eigen Instagram account, maar we hebben in ieder geval weer een teken van leven van de blondine. Verslaggeefster Floor Bremer deelde namelijk enige foto’s via Instagram van allerlei verslaggevers die op de VVD aan het wachten zijn na het fractieoverleg over asielopvang. En wie zien we daartussen staan? Onze eigen Merel Ek! Merel is dus gewoon lekker in de weer met haar werk, en houdt dat even gescheiden van haar sociale media. Floor deelt een drukke foto waar de collega-verslaggevers erg dicht op elkaar staan, met Merel Ek er tussenin; “Weinig afstand tot de collega’s vandaag“.

Lees ook: Video: Merel Ek blijkt ineens warme gevoelens voor Johan Derksen te hebben

Merel Ek dé perfecte kandidaat voor nieuwe aflevering VI

Nu we Merel Ek weer online hebben gezien, zal ze vast vanzelf ook wel weer verschijnen op televisie. Dat is natuurlijk wel wat men hoopt, aangezien de blondine vast veel te vertellen heeft. Ze is tenslotte 4 weken afwezig geweest, dus ze lijkt op dit moment dé perfecte kandidaat voor een nieuwe aflevering van Vandaag Inside. De heren zullen vast in een deuk kunnen liggen van de verhalen die de blondine te vertellen heeft en ze zouden het dan ook zeer interessant vinden. Hoe heeft Merel de ‘comeback’ van Gideon van Meijeren ervaren? Hoe maakt de blondine het überhaupt nu? Wanneer stopt deze afwezigheid van Merel Ek, en zien we haar gewoon weer op de buis? Of laat ze het nog even zo, en zien we haar pas over enige tijd weer op televisie? Als het aan sommige van haar volgers ligt, zou dit nog best het geval kunnen zijn, want bij enig FvD-publiek, viel deze rel niet zo goed; “Blijf maar gewoon voor altijd weg“, “Hey Merel, of moet ik je rioolrat noemen. Vieze stinkhond, voortaan niet zomaar dingen zeggen aub“.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!