Foto: Merel Ek durft eindelijk zonder belangrijk kledingstuk bij Vandaag Inside te zitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek heeft een nieuw pakje meegenomen naar de studio van Vandaag InsideEn daar zijn de kijkers van het programma wel enthousiast over. 

Het nieuwe jasje van verslaggeefster Merel Ek

Normaal gesproken kan je Merel Ek bij VI altijd herkennen aan haar blauwe jasje. Die gaat altijd met haar mee naar de studio. Over dat blauwe jasje worden ook altijd grappen gemaakt door zowel de mensen in de studio als door de kijker. Maar deze keer is het bekende blauwe kledingstuk in de kast blijven hangen. En dat valt natuurlijk gelijk op. Maar in plaats dat er een wat losser en meer casual kledingstuk voor is teruggekomen, heeft Merel het ene jasje ingeruild voor het andere. Ze verschijnt opeens in een roze pak. De kijkers van het programma kunnen het wel waarderen. Elke verandering ten opzichte van het blauwe jasje is namelijk voor hun gewoon goed.

Lees ook: Foto: Merel Ek spuit per ongeluk kleverig goedje over Gerard Joling bij Vandaag Inside
Merel Ek kijkt wel heel lief op de foto

Ze ziet er misschien een klein beetje streng uit vanwege het roze pak, maar eigenlijk is Merel Ek een ongelooflijk lieve dame. En dat laat ze wel zien door even lief te glimlachen naar de camera. Merel weet met haar flinke berg charisma de camera helemaal voor zich te winnen. De mensen die uiteindelijk de foto bekijken zijn ook niet bestand tegen haar charmes. Merel krijgt dus veel complimentjes onder haar foto. En dat is niet zo gek. De prachtige verslaggeefster ziet er ook ontzettend lief uit op de foto. Daarom zijn er ook zoveel mannen die helemaal weg zijn van Merel. Voor hen had de knappe blondine nog wel een verrassing in petto.
Merel trekt nog een mooi pakje uit de kast

Het roze pakje was nog niet genoeg, daar moest nog een kleur bij. Merel moet natuurlijk wel een klein beetje kunnen variëren met haar kleding. En dus nam ze behalve een roze pak, ook nog een geel pak mee. En dat gele pak ziet er toch wel een klein beetje meer casual uit dan het roze pakje. Er zit ook een wat losser shirt onder, zodat Merel zelf ook wat losser en minder stellig oogt. De knappe blondine weet op die manier toch weer een heerlijke foto neer te zetten.

De prachtige foto’s van Merel Ek

Merel Ek houdt er wel van om haar leuke outfits te kunnen delen met haar volgers. Ze zorgt er altijd voor dat er wel een leuke foto klaarstaat voor haar volgers om te kunnen bewonderen. En dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Met haar mooie pakken weet Merel haar volgers omver te blazen. Maar als er al foto’s geweest zijn in een roze en een geel pak, dan moeten de andere kleuren van de regenboog snel komen. Dus wie weet dat Merel nog wel veel meer leuke foto’s gaat delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.