Foto: Merel Ek beleeft nachtelijk avontuurtje in kerk tijdens verkiezingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek heeft een hoop over voor Nederland. Dat blijkt tenminste uit haar laatste reportage. De verslaggeefster was nog in de late uurtjes bezig met werk. 

Hete verslaggeefster zet kerk op stelten

Alles wat met de Nederlandse politiek te maken heeft, daar zit één dame helemaal bovenop. En dat is de altijd aantrekkelijke Merel Ek. De knappe verslaggeefster was diep in de nacht al op de been om vanuit een kerk verslag te doen van een uniek stembureau. Het stembureau in kwestie ging namelijk ’s nachts al open. Daar stond Merel dan, om de allereerste stemmers te begroeten en verslag te doen van de verkiezing. En ondanks het late tijdstip stonde de aantrekkelijke presentatrice er, hoewel haar oogjes een beetje klein waren, sprankelend bij in knalroze jasje.

Lees ook: Foto: Merel Ek helemaal van de kaart na schokkend nieuws bij Vandaag Inside
Merel Ek heeft veel over voor haar werk

Als politiek verslaggeefster heb je niet altijd je klussen voor het uitkiezen. Soms betekent het dat jouw schema zich moet aanpassen aan de politiek en in dit geval dus de verkiezingen. Merel moest in de late uurtjes, of juist in de vroege uurtjes afhankelijk van hoe je er naar kijkt, nog met een cameraploeg op stap. Haar oogjes waren klein en af en toe moest ze een beetje gapen tussen de opnames door, maar Merel stond er wel. En dat is natuurlijk bewonderingswaardig. Merel heeft absoluut hart voor de zaak. Merel plaatste een paar weken geleden al een video om alle stemmers naar de stembus te lokken en nu is ze er als de kippen bij om het resultaat te meten.
Zeg je politiek Nederland? Dan zeg je ook Merel Ek!

Merel Ek is bijna niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Tenminste, als het om de Nederlandse politiek gaat. Merel is namelijk een beetje het gezicht aan het worden van de Nederlandse verkiezingen. Misschien dat verschillende partijen binnenkort maar Merel moeten vragen om te helpen met hun verkiezingsfilmpje. Dat zal ongetwijfeld meer helpen dan aan tafel gaan zitten bij VI, zoals sommige politici dat doen. Met Merel weet je in ieder geval zeker dat de boodschap van jouw partij helder wordt uitgelegd.

Moet Merel Ek niet meer gaan doen rond verkiezingstijd?

Is het niet eens tijd dat de Nederlandse televisiezenders Merel Ek meer in gaan zetten rondom verkiezingstijd. Deze knappe dame weet alles van politiek. Zou het dan niet een idee zijn om haar een eigen show te geven voor een paar weken of als vaste tafelgast bij een programma te zetten met een rubriek? Zo informeer je Nederland over de standpunten van alle partijen en help je de kijkcijfers ook nog eens verder omhoog door het leuke aanzicht van Merel. Voor de meeste zenders zou dat dus een win-win situatie zijn. Volgende keer misschien iets om over na te denken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.