Foto: Max Verstappen maakt zéér opvallende transfer naar ander team

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is erg druk met de voorbereidingen voor de race in Barcelona. Maar last minute switched Max naar een heel ander team. 

Op de foto is te zien dat Max ondertussen voor een heel ander team heeft gekozen. Hij is namelijk erelid van FC Barcelona. Natuurlijk hoeft Max niet daadwerkelijk het veld op, maar het is wel mooi hoe de club de coureur op deze manier warm onthaald. Het is misschien een beetje een flauwe foto, maar is Max, spelend bij FC Barcelona, eigenlijk zo’n gek idee? Misschien sluit het wel heel mooi op elkaar aan.

Lees ook: Video: Max Verstappen deelt al tijdens verkenning eerste klap uit aan Lewis Hamilton
Is het een heel gek idee, Max bij FC Barcelona?

Zou het zo’n vreemd idee zijn om Max mee te laten spelen bij FC Barcelona? De snelheidsduivel weet zichzelf al jaren tot het uiterste te pushen, dus de zware voetbaltrainingen zal hij wel aankunnen. En als Nederlander zit voetbal natuurlijk ook een beetje in zijn bloed. Max is met z’n snelheid misschien wel iets voor op de vleugel. Al heb je weinig aan spelers die de hele tijd alleen maar heel snel rondjes willen rennen. Toch zou het misschien interessant zijn om Max een keer mee te zien spelen met de mannen van FC Barcelona. Dat zou een topwedstrijd worden. Het stadion zou alleen wel helemaal vol zitten met hysterische Max Verstappen fans.
Max met de bal, Sergi achter het stuur

Als Max dan met de bal gaat rennen, moet Sergi Roberto dan opeens rondjes gaan rijden? Het zou een soort topsport-uitwisselingsprogramma zijn. Misschien niet heel handig voor het team van Max of de club van Sergi, maar het zou zeker een hoop mensen lokken. Sergi die met hoge snelheden over het parcours snelt en Max die met de bal aan zijn voet de tegenstander uit manoeuvreert zijn natuurlijk mooie momenten om een keer gezien te hebben. Voorlopig blijft het alleen bij een fotoshoot, maar wie weet is er in de toekomst wel ruimte voor een uitwisseling als deze.
Max traint al stiekem voor zijn debuut bij FC Barcelona

Ondertussen blijft Max keihard trainen om zijn in topconditie te houden. Je zou het niet denken, maar coureurs moeten dat echt, vanwege de heftige krachten die op hun inwerken met die hoge snelheden. Het is geen darten, waarbij je erbij mag lopen hoe je wilt. Max focust zich regelmatig op het trainen van zijn benen. Zo houdt hij er enorm van om lange stukken te joggen. Met die beenkracht zit het dus wel goed. Zou het dan toch de moeite waard zijn om even een keertje te gaan praten met de coach van FC Barcelona? Voor je het weet staat Max gewoon in de basis. En natuurlijk speelt hij dan de sterren van de hemel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!