Foto: Max Verstappen laat beeldschone vriendin Kelly Piquet achter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft zijn vriendin na zijn laatste F1-overwinning achtergelaten. Gelukkig wist Kelly Piquet wel raad met deze ‘alone time’!

Het was een belangrijke wedstrijd voor Max Verstappen in Brazilië. Het ging dit keer niet alleen om zijn lange reeks overwinningen in stand te houden. Nee, zijn geliefde vriendinnetje Kelly Piquet komt uit Brazilië en zal dus hartstikke trots op Max zijn vanwege zijn overwinning in haar thuisland. Een groter cadeau kan Max zijn vriendin vast niet hebben gegeven. Toch wist hij naderhand niet hoe snel hij weer door moest naar zijn volgende verplichting. Kelly bleef achter in Brazilië, waar ze natuurlijk altijd een hoop te doen heeft!

Kelly Piquet blijft schitteren in Brazilië

Helaas voor Kelly zal Max Verstappen vast snel zijn doorgereisd naar zijn volgende bestemming. Gelukkig mag dat Kelly Piquet haar pret niet drukken. De beeldschone brunette kon dus nog even wat langer in haar thuisland blijven hangen. Tijdens haar laatste dagje Sao Paulo draagt Kelly een prachtige, maar onopvallende outfit voor overdag. Op onderstaande foto’s is te zien welke kledingkeuze de brunette heeft gemaakt om aan te trekken. Het is een simpele outfit met alleen maar zwarte onderdelen. Het staat Kelly wel erg goed doordat haar buik een beetje huid vertoont. Ook draagt Kelly een zonnebril om misschien niet gelijk herkend te worden in Brazilië. De brunette zal daar veel fans hebben zitten, die allemaal erg wild zijn onder haar post. Zo wordt Kelly ”Queen of Hearts” genoemd.

Kelly Piquet laat Max verstappen achter na race

Kelly Piquet laat Max verstappen achter na race 2

Kelly Piquet laat zien hoe ze er elke dag knap bijloopt

De knappe Kelly Piquet heeft aanzienlijke volgers op platforms zoals Instagram, waar ze haar passie voor auto’s en reizen deelt. Kelly Piquet heeft bewezen dat ze meer is dan alleen de dochter van een beroemde coureur. Ze heeft zelf natuurlijk ook haar stempel gedrukt op de autosportwereld. Daarnaast heeft Kelly ook haar eigen carrière op een heel ander gebied opgebouwd. Zo is de knappe Kelly uiteraard ook model, want met zulke looks wil iedereen haar natuurlijk voor zijn of haar camera krijgen. Voor Kelly haar modellenwerk vliegt ze heel de wereld over en op elke rode loper schittert ze in de mooiste outfits. Nu is het natuurlijk wel belangrijk om er ook goed en verzorgd bij te lopen. Daarom heeft Kelly een hele lange beauty routine die ze elke dag uitvoert om haar huid optimaal te verzorgen.

Bekijk de video van haar beauty routine hier.

Kelly Piquet laat zichzelf zien zonder make-up

Gelukkig is op bovenstaande video in het begin ook te zien dat Kelly er zonder make-up super goed uitziet. Dat kunnen veel volgers wel waarderen, want door Instagram is het soms moeilijk om de waarheid in te zien of iemand echt of nep is. Voor een iets subtielere make-up look gebruikt Kelly nog steeds heel veel producten, want in de video komen er maar liefst veertien (!) spulletjes voorbij. Zo gebruikt Kelly als eerste in haar routine huidverzorging en gaat ze dan door naar een laag foundation en concealer. Dit is om haar huid helemaal egaal te krijgen. Je zou denken dat Kelly niks nodig heeft voor haar donkere Braziliaanse wenkbrauwen, maar ook daar doet Kelly wat aan. Zo kleurt Kelly ze nog een beetje bij, om een nog vollere look te krijgen. Als laatste stap doet Kelly een verzorgende lip oil op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!