Foto: Max Verstappen geeft eindelijk duidelijkheid over relatie met vriendin Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor Max Verstappen wereldkampioen werd gingen er geruchten dat hij en zijn vriendin Kelly Piquet relatieproblemen zouden hebben. Kelly zou vreemd zijn gegaan met een ander terwijl Max middenin de voorbereiding op zijn kampioenschap zat. Deze foto’s lijken eindelijk uitsluitsel te geven wat betreft deze hardnekkige roddel…

Om te begrijpen hoe belangrijk deze foto’s zijn, moeten we even terug in de tijd. Al meer dan 3 weken geleden ontstond dankzij het uitlekken van een chatgesprek met een mysterieuze anonieme bron het gerucht dat Kelly Piquet iets zou hebben gedaan met een man die géén Max Verstappen heet. Deze bron tweette over Kelly en haar vrienden die samen aan het eten en feesten waren toen Max in Jeddah was voor de race van zijn leven. Tijdens dit etentje zou er intiem contact zijn geweest tussen Kelly en een vriend, en dit contact zou zeker meer betekenen dan ‘gewoon’ een vriendschap. Tegelijkertijd lag Kelly in de clinch met Jos Verstappen, de vader van Max. Ze zouden het oneens zijn met de manier waarop Lewis had gereden in een race tegen onze Nederlandse coureur. Alles leek dus uit elkaar te vallen tijdens de laatste hectische weken in de Formule 1. Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet lijken met deze foto’s een einde te willen maken aan het geroddel…

Max Verstappen en Kelly Piquet vrolijk op foto met familie

Kelly reageerde al snel op de geruchten. Ze plaatste een story waarop een stopbord te zien was met de tekst ‘onzin’ eronder. Toch bleven de geruchten op de achtergrond aanwezig. Het was nooit ontkend door de 33-jarige vriendin van Max. Toch kunnen we er nu wel zeker van zijn dat wát er ook speelde, er niet heel veel aan de hand was. Samen op deze manier Kerst vieren doe je namelijk alleen als het écht goed zit.

Kelly steekt ‘middelvinger’ op naar haters

Kelly Piquet postte een innige foto met de kersverse wereldkampioen Max en maakte zo een einde aan de onduidelijkheid. Je kan het zien als een soort middelvinger naar de mensen die getwijfeld hebben aan de relatie. De kerstboom is versierd met alleen maar rode kerstballen en rozen, wat men doet denken aan de volle en kleurrijke liefde die er bloeit tussen de twee. Niet alleen Kelly, maar haar hele familie lijkt met Max weg te lopen. Vooral vader Nelson Piquet, zelf oud-coureur, is enorm fan van Verstappen. Hij liep tijdens het kerstdiner de hele tijd rond in een kampioenstrui van Max!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet toont haar kwaliteiten in video

Naast geruchten ontkennen en Max aanmoedigen langs de zijlijn kan Kelly nog veel meer waar we trots op mogen zijn. Zo schittert ze in een promotiefilmpje in samenwerking met APM Monaco. Met een schitterende rode jurk en een zwoele blik laat ze je smelten. Geen wonder dat ze al die F1-coureurs het hoofd op hol brengt! Op de achtergrond zie je de prachtige kusten van Monaco, waar veel racers wonen. Met een typerende zachte avondzon, die Kelly nét genoeg belicht voor dat mediterraanse gevoel. Als man ben je niet de doelgroep van deze sierraden, maar dankzij deze video zijn we aan het twijfelen of we niet sierraden moeten kopen om ons een klein beetje in de buurt van Kelly te kunnen komen. Wat is die Max toch een geluksvogel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!