Foto: Max Verstappen deelt geheime voorbereiding op Formule 1-race

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft zo zijn eigen rituelen bij de voorbereiding van een belangrijke wedstrijd. En die deelt hij nu op Instagram. 

Soms zie je bij basketbal en keepers bij voetbal die met van die kleine balletjes trainen om hun reactievermogen te verhogen. Dit is bij de F1 uiteraard ook handig. Geen wonder dat Max Verstappen een kei in jongleren is! En dat laat hij natuurlijk graag nog even zien voordat de wedstrijd begint. Gedeeltelijk om nog een laatste keer zijn reactievermogen op te krikken en gedeeltelijk om zijn volgers het naar hun zin te maken. Want ook dat is voor Max, behalve het winnen van zijn wedstrijd, erg belangrijk. Maar Max heeft ook nog andere manieren om zich voor te bereiden.

Lees ook: Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint | Mannenzaken.nl

Max laat zijn beste kunstje zien

Natuurlijk ziet het er een beetje onwennig uit, maar Max blijkt dus gewoon heel erg goed te zijn in jongleren. De coureur zit wat dat betreft ook vol verrassingen. Gefocust is hij bezig met het opvangen van de bal. Ondertussen wordt er even een leuke foto gemaakt van Max, die hij later weer kan gebruiken om zijn volgers te vermaken. Voor Max is dat minstens net zo belangrijk als een goede race rijden. Max is als coureur dan ook erg begaan met zijn fans. Het Oranje leger wat elke keer weer op de tribune wacht totdat Max zijn race mag rijden, is een echte motivatie voor Max. Dus daar wil hij af en toe nog wel even een stapje extra voor doen. Bijvoorbeeld met zo’n leuke foto van achter de schermen.

Met de step naar werk voor Max Verstappen

Je zou verwachten dat Max rondgereden wordt, of dat hij zelf een auto pakken om zich te verplaatsen, maar niks is minder waar. De wereldkampioen in de Formule 1 kan zich het beste verplaatsen op een stepje. Dat vindt hij zelf in ieder geval het meest prettig. De nuchtere Hollander doet het liefste alles op zijn kleine stepje. Zo houdt hij zichzelf ook dicht bij de grond en voorkomt Max dat al het succes naar zijn hoofd stijgt. Max vindt het heerlijk om even een stukje te rijden op zijn stepje, zolang de afstanden maar niet te groot zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max houdt zichzelf ook fysiek in shape

Behalve het trainen op de baan en het trainen van zijn reactievermogen, moet Max ook goed in vorm blijven. Het autoracen vraagt nogal veel van je lichaam, ook al zou je dat niet meteen denken. Het is dus noodzaak dat Max in tiptop conditie blijft. Dat is namelijk nodig om zulke goede races te rijden. Zonder training zou Max op een gegeven moment instorten en dat is niet handig. De wereldkampioen zorgt dus goed voor zichzelf. Regelmatig deelt Max op zijn social media onderdelen van zijn gezonde levensstijl, waaronder dus zijn eetgewoontes, en zijn fitness routine. Max doet er alles aan om bovenaan te blijven. En dat is zeer bewonderingswaardig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.