Foto: Max Verstappen deelt eindelijk eerste beelden van zijn nieuwe F1-seizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het nieuwe F1-seizoen gaat bijna van start. Max Verstappen laat vast zien dat hij er klaar voor is…

De eerste Formule 1 wedstrijd is alweer bijna hier. Op 2 maart 2024 gaan de coureurs weer van start in Bahrein. Max Verstappen heeft alvast laten zien dat hij klaar is voor het nieuwe seizoen. Hij laat weten weer hard aan het werk te zijn en dat hij erg veel zin heeft om de baan weer op te gaan. Wil jij de eerste beelden zien van Verstappen? Bekijk ze hier.

Heeft Verstappen dit seizoen kans op kampioenschap?

Afgelopen Formule 1 seizoen was er natuurlijk maar één iemand die gedomineerd heeft. Dat was natuurlijk Max Verstappen. Maar heeft hij het komende seizoen ook kans op het kampioenschap? Of zijn er toch anderen die een goede kans hebben? Als je op dit moment puur en alleen kijkt naar het niveau van de coureurs, zonder te kijken naar de auto’s, zou je toch wel zeggen dat Verstappen veruit de beste is. Natuurlijk zijn de auto’s nog niet bekend gemaakt en moet uit de eerste oefeningen blijken welke teams een snelle auto hebben gebouwd voor het komende seizoen. Toch is de verwachting hoog dat Verstappen kampioen zal worden.

Max verstappen

Hamilton maakt toptransfer naar Ferrari?!

Het is nu eindelijk officieel bevestigt: Lewis Hamilton maakt de overstap van Mercedes naar Ferrari. Dit is natuurlijk een wereldtransfer, aangezien Hamilton door velen wordt gezien als de beste aller tijden. Daarnaast zijn Mercedes en Ferrari ook grote concurrenten van elkaar. Voor de Formule 1 zeer goede publiciteit dus. De meeste mensen zagen deze transfer niet aankomen, maar als je er over nadenkt; Hamilton is al 39 jaar en heeft 7 kampioenschappen op zijn naam. Het enige wat nog nodig is voor Hamilton om een echt succesvolle coureur te worden, is voor Ferrari rijden. Want wanneer ben je echt succesvol? Als je in de F1 rijdt, kampioen bent geworden en voor Ferrari hebt gereden. Hij zal dit dus waarmaken.

Wil jij meer zien van Max Verstappen?

Wil jij op de hoogte blijven van de prestaties van Max Verstappen? Kijk dan zeker even op zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!